31 oktober

Oj nu har jag inte bloggat på ett tag igen, har inte riktigt tid elr ork med de .. iaf igår på dan så var jag allmänt trött så orkade inte göra någonting, sen ungefär vid 7 så kom mathilda och karolina kom senare nån gång, och Thomas kom oxå ;)    vi bakade morotskaka fast vi fick lite problem tror ja :P  haha    idag hade vi klockan och ringa vid kvart över 10, men eftersom jag hade glömt och ändrat klockan så ringde den kvart över 9 -.-   men jajja, sen fixade vi oss lite så gick vi ut och fota de va najs,   så nu sitter jag här och har inget och göra, senare går jag väl till Thomas efter han har kommit hem från sverige :) Han är nog lite bra han! <3  så nu kommer de väl lite bilder !
kommer väl flera bilder sen lite nu o då!

♥!


28 oktober!

GRATTIS IDA OCH ROBIN 19 ÅR! :D



proooov..

jag kommer inte ha tid eller kommer inte orka skriva så mycket här den här veckan,  just nu övar jag på historia prov och engelska prov.. :S   och jag måste MINST FÅ 8 för jag måste höja i båda för att komma in där jag vill, men nästa vecka är det Prao och det gillar vi! Eftersom de inga tog emot någon på sjukhuset så får jag lov och vara i lemland på ett dagis istället, får väl se hur länge jag står ut ;)  jajja nu ännu mera prov!!  -.-
bild från estland

♥!


21.10.2010

Har ingen lust och blogga just nu men får väl bli ett kort. denna dag har väl varit sådär,  varit lika trött igen och ont lite här och där. Så klockan 12 for jag till sjukhuset och kollade upp mitt knä som har varit lite #%#% på sistonde. Men hon som kolla på de sa att jag borde gå till en ortoped istället, jag fick bara hem ett benskydd därifrån som ja måste ha på mig varje dag för mitt knä typ åker inåt när ja går :S  nej nu orkar ja inte skriva mera, så nu Gossip Girl!  och jag längtar tills imorgon! ;)

♥Jag Älskar Thomas


19 oktober tröööttt..

Denna dag skulle jag verkligen kunnat stannat hemma, ont i huvve, ont i mitt knä och min fot, och trött som bara den.. usch jaa    så nu sitter jag och läser på biologi prov och väntar på att klockan ska bli halv 8. Då kommer Mathilda hit och sedan far vi på dunder dans! :DD  <3
<--gammal bild

♥kduhfwk


18.10.2010

eftersom Thomas vill att jag ska göra ett inlägg så blir de bara en bild på han den här gången! ;)

haha gammal bild från deras julfest ;P

♥ frida


02:04

Frida ligger brevid mig här nu och sover, själv kan jag inte sova. Ont i huvudet, ungefär 150 grader i rummet, och jag saknar Thomas!  fast han kommer hem imorgon, eller om ungefär 15 timmar;)  och jag längtar dit för då får jag äntligen träffa han för första gången på 4 dagar. ojj men nu måste jag iaf försöka sova.  Jag älskar Thomas! :)

♥!


16.10.2010

hejhallå!   har inte orkat blogga på några dar men iaf, så på höstlovet har jag inte gjort så mycket, i torsdag skulle jag ha varit på dans men Erica var sjuk så de blev inget..:/  så då såg jag gå Gossip Girl istället ;)   och igår for jag till Gösta (frida) :)  vi villa hitta på nåttt och göra så vi for till Kimmo där de var massa folk, så kom vi hem sen nån gång, då såg vi lite Gossip Girl och sen somna vi :P     så nu är jag hemma och har tråkigt, så ska väl träffa lina men hon orkar inte komma hit och jag orkar inte fara dit, så vi får väl se hur vi löser det!
nej nu går jag till lina!!
o jo vi gillar webbcambilder;D

Jag heter Doris


↑ Det här är jag , Gösta är min andra vän.
hejdå.

14 oktober

jag vaknade för en stund sen, fast skulle kunna sova 12 timmar till..:S men iaf,  igår gick jag först till lina där Thomas, Conny och Lina var, där gjorde vi väl inte så mycket,
så vid ungefär 9 tiden så for Thomas och jag till han. så kollade vi lite på film och hade de bra, sen måsta jag åka
hem vid halv 12 för Thomas skulle stiga upp 6 imorse och sen fara till Göteborg, där blir han tills på söndag.. jag
saknar han redan :( <3
jag har inga några planer på höstlovet ännu, blir väl och ringa Frida sen om hon vill hitta på nått! :)  (Y)
gammal bild på Elsa och Selma men ändå lika söta:)

frida♥





12.10.2010!

body {
background-image: url(http://bakgrunder.blogg.se/images/2008/ljus_svart_slasch_vit_1204375292_17182929.jpg);
margin:0;
padding:0px 0 14px;
text-align:center;
color:#a4b7ff;
kom hem från skolan för ett bra tag sen, och det blev inga o sova i jomala igår iaf, eftersom hon som vi skulle ha fått
nyckeln av inte hörde av sig eller svara när vi ringde så de va ju lite irriterande, så for och sov hos mamma i stan
istället,  och nu ska man väl göra lite läxor och sen lite senare blir de dunder dans!:D  om jag nu kan dansa pga min
skada i knäet.. :s   och på tal om annat så har jag bestämt vilken skola jag ska gå till, blir nog lusse för min del då om jag ska kunna bli de jag vill!

♥!


gavdiqkfknemö

usch vad den här dan ha varit kass iaf..  men efter jag har ätit så far jag med Frida till stallet och rider tror jaaag, Då kanske man blir på bättre humör iaf! (:  och sen far jag och sover till mamma i jomala ungefär 300 meter ifrån Frida! ;)

♥♥


23:23

usch vad kärleken kan vara svår ibland.. :(

10.10.2010!

igår kom frida hit ungefär klockan halv 8, och ungefär direkt så körde vi o träffa Lina,Conny och Thomas hemma hos henne, sen efter en stund så for vi hem till mig igen men så glömde ja mina byxor så vi måsta åka tillbaka,  och sen när vi kom hem igen så glömde vi singstar så måsta vi fara dit igen.. :P   så när vi skulle koppla i playstation så kom Frida på att vi glömde ju vår cheesecake i mitt rum, så sprang vi dit och då stod malte i min säng och hade ätit upp hela kakan...xD  blev ett gott skratt haha,   sen sjöng vi lite singstar men de blev tråkigt så halv 1 for vi till lina igen men då va hennes föräldrar hemma så vi for hem, o sen efter typ 436 timmar så somna vi ;P o klockan är nu kvart i tre så Frida for just hem o nu har jag tråkigt så nu blir de film!   <3 :)
o nu kommer lite charmiga bilder ;)
mmmmalte:)
friiiiiida
friiiiidax2
haha ojoj vi har humor! ;) <3

8 oktober

kom från skolan för ungefär en timme sedan, så nu blir de väl och se på lite film o sen går jag väl till thomas lite senare!:)    och mamma kanske har hittat lägenhet i jomala, så man får hoppas att de inte är nå mögel i den så vi kan bo där! ;D        aja hejjjjjjjjs ;)   









7 oktober

hejhallå!   jadu idag har varit en allmänt slö och äcklig dag:S  + jag håller på o bli förkyld igen usch ja :O     men kvällen sluta iaf bra med dunder dans!<3    jajja nu blir de film och sen sooooova! :)


och jo dålig webbcambild och allmänt sliten men de får vi leva med (:

6 Oktober!



så då har jag äntligen skaffat blogg va kanske på tiden  :P   så nu får frida henriksson hjälpa mig lite med headern o.s.v   jaja men nu sova iaf,  pussgodnatt! (:

RSS 2.0