Oj

Oj det var verkligen ett bra tag sen jag skrev. Men har inte hunnit med de helt enkelt, eller jag har haft annat för mig, men nu äntligen!   

Den här veckan har de inte hänt så särskilt mycket. Gått i skola som vanligt och sen dansat, eller varit med vänner eller annars bara varit hemma och tagit de lugnt. Eftersom inte min förkylning är borta ännu så orkar jag inte hålla igång så mycket, så är skönast att bara ligga hemma och se på glee! :)  


Idag har det varit en helt okej dag, började 8 med fysik, men då gjorde vi inte så mycket, nästa lektion var IKT lektion och matte. Sista lektionen hade vi hälsokunskap. Men just som vi hade börjat så knacka de på dörren och tre stycken från NV17 kommer in och ropar att vi i NV18 ska skynda oss ut fort! Så då packade vi våra grejer och gick utanför vårt klassrum. Sen hängde jag inte riktigt med haha. Det var alltså nu insparken började!s
Vi blev rivna och sprayade i håret, på med nån soppås tröja och en stor fet blöja på de. Blev smetade med brun sörja som såg ut som skit, blev sprayade med nått som luktade skit ( tonfisk?) och sen var de bara att sätta igång!

Det började med att vi gick runt i hela skolan, och några från NV17 gick runt och skrek : Inspark för NV18!
Sen gick vi även igenom hela yrkes och sjömans, och gjorde olika tävlingar. Vi var då uppdelade i 2 lag, och om man förlora blev man antingen nersprutad i tonfisk, äta nån gurkblandning ur kondomer eller nån äcklig sörja ur en påse. 

Allt avslutades med att vi gick tillbaka till lusse igen, och såklart när alla hade mellanmålsrast.. Så ställde vi oss vid lusses café, och där sjöng vi och gjorde lite tävlingar, finns filmer på de på Vanessa Erikssons facebook! :)
Ja så det var nog en riktigt bra dag, och jag skämdes nästan ingenting alls än kanske vad jag borde ha gjort.. ;D men aja nu blir de glee och sen sova, TJAO:DD


Så här blev alltså jag att se ut , charmigt? ;)





Lördag 03:03

Riktigt bra dag idag, lite trött bara men annars bra! gick från 8 till 4 idag, men hade hål en sväng också, så då gick Anette, Sara och jag hem till mig och bakade kladdkaka ;)  efter skolan så for jag till bazar och köpte lite grejs där, sen for jag och matade Lindas katt eftersom hon jobbar nu igen! Sen snabbt och handla lite gott och fixa mig lite och sen for jag till denice! :)   åt god middag och annat gott och bra sällskap, så riktigt trevlig kväll! :)  Men nu blir de nog att sova, klockan är ju ändå ungefär 3 och jag har helt slut.. men aja,  TJAO :)

Och eftersom det var halloween så såg jag ut såhär ikväll! charmigt jag vet, skulle försöka likna grudge, lyckades jag liiite iaf? ;)  haha        





Så blev de en bild på hur Neet såg ut också!  läckert värre ;) 

Boxercise check!

En helt okej dag idag, började dagen med fysik, haha och ja som vanligt blev det inget gjort på den lektionen igen.. Sen hade vi IKT iiiiigen, efter de blev de matte med peeeeter! haha, men idag så räknade jag och anette en del faktist, ovanligt.. :p  och sen till sist blev de hälsokunskap, och där håller vi på med en powerpoint presentation, jag skriver om cancer. Blodcancer, hudcancer och tjock- och ändtarms cancer! Rätt så intresseant och veta hur de går till och så.

vi slutade 14.20  men då gick jag och sara till lusses gymnastik sal , eftersom vi och några till ska dansa på volleybolls turneringen som är på måndag?!  :D  men börjar få panik eftersom jag inte kan danserna så bra, men de ordnar väl sig får vi hoppas :)  Sen blev de hem en sväng där Lina väntade, och sen for vi på boxercise till klockan kvart i 7, lika skönt som alltid!   Ska snart gå och duscha och sen blir de nog att sova tidigt ikväll,  TJAO :)

Everybody changing

Har varit en rätt så bra dag idag, skulle ha slutat 20 över 2 men sen hade vi ett snabbt så kallat klassmöte, så var hemma lite före 3 istället. Har egentligen inte gjort ett skit sen jag kom hem, just nu är jag jätte trött och inte på så bra humör.. Eftersom jag inte orkar anstränga mig i skolan fast jag tänker att jag borde göra de. Jag har varit förkyld i ungefär 3 veckor, och nu håller de på att bli värre igen. Känns som om jag aldrig gör något kul mer, sitter bara hemma ensam och stirrar in i väggen, eller nja ungefär. Min helg kommer suga eftersom jag som vanligt inte har nått och göra och ingen vill va med mig. nejnu går jag ut några timmar. TJAO

Tråkig dag än så länge.

Sitter just nu hemma, Tänkte försöka göra lite engelska uppgifter som ska vara klara tills imorgon, Sen klockan sex far jag först och bowlar i en timme och sen far jag på dans från 7 till halv 9!  Har ingenting mera att skriva för tillfället, skriver mera ikvälll,  tjaaaao!

RSS 2.0