hoppsan!



har inte skrivit här på ett tag igen, men tror faktist jag tar ännu en paus med bloggande, tråkigt jag är jag vet.. Men har inget roligt som händer i mitt liv som jag behöver skriva ner. Dagarna går, är på praktik, far hem, gör ingenting, äter och sover och sen en ny dag igen och gör exakt samma sak igen, så inte värt att skriva de här när de är de ända jag gör för tillfället. Så jag hoppas verkligen också att jag blir på bra humör snart så jag kan göra så att allt blir lite roligare, men har ingen ork just nu.  Har en massa till saker att klaga på men de tar jag nog inte här.. :p 

Men får se när jag skriver igen, TJAO!

Ingen rubrik



Varit en rätt så bra dag, fast usch vad trött jag har varit så dan har ändå gått rätt långsamt men annars bra.. Fast nu blev inte mitt humör det bästa. Så tror min kväll kommer ungefär se ut att städa, duscha, kanske bada bastu och sen se film, rätt skönt att ta de lite lugnt ibland!  Kanske träffar lina lite ikväll med, aja TJAO (: 






Haha såhär glad känner jag mig nu! 


Redo!





Boooox!


Tjena,  Hej, Tjenare,  Tjo,  Hejsan, Chacha bloggen?   hahah nejmen.. 

Fy vad trött jag var när jag vaknade imorse, var länge sen jag var så jäkla trött. Hade klockan på 25 i 7, men vaknade vid 7 att min far väckte mig, så bara att klä på sig, äta och sen fara iväg vid halv 8 ..  Nåja den här dagen har gått fortare än den brukar, pga att de var rätt fullt upp på dagiset eftersom någon var borta eller sjuk så man fick göra dubbelt mera än vanligt, men kul ändå! :) 

Ikväll far jag på boxercise igen, rätt skönt eftersom allt negativt och alla problem som man har försvinner lättare genom att slå bort dom!  

Och jo jag borde verkligen börja fotografera med min kamera så de kommer in lite bättre och flera bilder, eftersom jag bara lägger upp cambilder här, men de ska jag också bättra på, är roligare också om man får med sig någon att fota! 

Men nu ska jag gå och äta middag och sen så småningom far jag på box, TJAO :) 

Haha som sagt, ännu fler cambilder.. 








Haha jo väldigt charmiga bilder! 





Finally !



gick från klockan 8  till 3 idag, som vanligt, haha..  Var faktist bästa dagen hittills på dagis :)  så hoppas det fortsätter så tills praktiken är slut!  Gjorde min sista grej på yrkesprovet med, som var att barnen skulle göra handavtryck med färg, som dom tyckte var jättekul! :)   Så nu är jag klar med hela yrkesprovet, rätt skönt att ha e undan så måste jag inte tänka på de nånting mer. Eller just ja, har en grej till att skriva men sen är jag klar!  hihih

Och jo jag vet att jag inte skriver så intressanta grejen nu för tiden och uppdaterar rätt sällan, men helt sjukt hur trött man är när man vart på dagis hela dagen.. Så direkt när man kommer hem så somnar man ju nästan, och sen vet jag inte vad jag ska skriva då heller, men nu ska jag skärpa mig :)  

Men nu ska jag chilla lite och spela the siiiiiiiims  3 , nörd som jag är! haha   aja TJAO :D 








Serious face?

hahahah

Lina och jag för kanske 1 ½  år ?  ;D snygga eller vad? 















Snart gjort klart yrkesprovet check!



Var inte på datorn alls igår så därför blev det inget inlägg igår heller, men det hände inte särskilt mycket igår heller så fanns ändå inget roligt att säga om gårdagen :)  

Idag gjorde jag andra grejen i yrkesprovet, och det var att hålla en samling, och den gick riktigt bra faktist! Så nu ska jag bara ha en pyssel grej med barnen och sen är yrkesprovet äntligen klart! :) 

Längtar faktist lite till skolan nu, eftersom det var så länge sen man träffade klassen nu, men sen när vi kommer tillbaka till skolan så har vi huth så då är vi med sos i 6 veckor istället för vår klass.. nåja, 

Nej nu ska ja vila några timmar eftersom jag är helt slut efter den här dan.. TJAO

Vad gör vi, nu kör vi !



Vaknade vid halv 12 idag, klädde på mig , åt frukost och sen for jag och hälsade på mamma på sjukhuset!  Så hjälpte hon mig lite med yrkesprov grejen, för jag förstod verkligen ingenting, så nu äntligen är jag strax klar! 

Just nu taggar jag boxercise återigen!  Och nu börjar jag faktist bli mer pepp än vanligt på att träna, eftersom jag alltid har nån skada någonstans eller nått sånt så brukar jag inte kunna träna så mycket. Men nu har jag inte ont någonstans , första gången någonsin! haha  så nu jäklar ska jag börja och nu menar jag det också!   ;D 

Nej nu laga mat sen fara TJAAAO!

22.01.2012







hahaha sööt eller vaad? 











Jag är väldigt fina och knasiga vänner jo! hihih :)  ♥

haha



Denice och Anette kom hit ungefär vid 6 tiden, och lite efter det blev de middag. Det blev chicken nuggets med pommes idag! haha :D   Och till efterrätt åt vi   vattenmelon, vindruvor, päron, äppel och banan + massa smält choklad, helt otroligt vad gott det kan vara!  

Sen lite senare så kollade vi på gladiatorerna eftersom det var med en ålänning den här gången :D och hon vann, riktigt duktig var hon! 

Haha och jaa sen lite senare gick de som de gick ;)  haha   nu tänker jag se lite film och sen sova, kommer lite bilder upp snart :)


Blev inget till inlägg igår sen iaf, eftersom jag var så slut så la jag mig ner och kolla film tills jag somnade. Men idag mår jag lite bättre!  Så ikväll kommer Anette och Denice hit på middaaag!  

Så nu måste jag börja städa , TJAO

jaaaaaao



for till dagiset idag fast jag inte kände mig så bra men gick ändå bra. Jag börjar äntligen trivas på de dagiset efter bara 4 veckor.. men nåja bra att de känns så nån gång iaf. 

Och vad arg jag blev på min jävla kisse för ett tag sen.. Den sprang iväg med min korvbit så skulle jag gå och ta tillbaks den men så hoppa den på mig?!  så nu har jag ont.. haha men jag får väl skylla mig själv! 

Ja vet inte vad jag har fått för fel, har inte blödit näsblod på säkert 10 år, och bara idag har jag fått de 2 gånger, och 1 gång igår, känner mig helt yr och ont i huvve, skakar osv osv,  va har ja för fel?! :s  hoppas verkligen de blir bättre för orkar verkligen inte med att få nå fel igen. 

Nej nu ska jag städa några timmar och kanske skriva nått vettigare eller nått annat sen senare ikväll, TJAO!

Hemma från praktiken idag!


Vaknade av att klockan ringde vid 20 i 7. Tänkte stiga upp och gå i duschen och sånt, men fy hur jag mådde. Kändes som om jag skulle spy vilken minut som helst, frös som bara den, hade ont i huvve och kropp och på de så fick jag näsblod.. haha  Ja så jag orkade verkligen inte fara till dagiset idag. For lite senare till veterinären med pappa och Malte, eftersom han opererades för några dagar sen. Efter de skulle pappa höra några ärenden istan men ja frös ju ännu och bara jag ställde mig upp så trodde jag att jag skulle spy.. Så jag sov i bilen medans han for lite vart som helst. 

Sen for vi först och hälsade på Robin som hade kommit hem från norge igår, och sen for vi till sjukhuset och hälsade på mamma som just hade opererats, hon mådde väl inte så bra men hon blir väl de snart! 

hahaha jag köpte även hem sånt därnt ricin olja eller vad de heter, haha eftersom jag har hört och kollat på olika bloggare som har satt de i håret några gånger i veckan så att det växer snabbare än vanligt, så jag måste bara testa om det verkligen funkar, haha :D   och snart far jag kanske på box om min kropp orkar bära mig, haha.. TJAO! 




-


Panik!


Kom just hem från dansen, lika kul som alltid :)  Fast nu när jag kom hem fick jag lite smått panik.. Kom på att jag inte har börjat med mitt yrkesprov ännu, och de ska vara klart tills måndag..?!  och jag fattar inte ännu hur man ska göra.. Man ska läsa nå kompendie och sen utgå från de och sen hitta på olika grejer man ska göra med barnen, låter kanske inte så svårt, men är svårare än man tror.. nåja de löser väl sig, 

Har inget mer att säga, ska ta något att äta nu och sen ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll för en gångs skull, aja TJAO :)

Tung dag


For till dagiset till klockan 8 igen, och sen åkte jag hem med pappa vid klockan 4.  Sitter just nu och pysslar om Malte, eftersom han har opereras och fått stygn och såna grejer, usch vad ont han måste ha, stygn på varje tass, men det blir väl snart bättre hoppas man !  

Ska snart byta om och sen blir de daaans! :D

Äntligen ny telefon!


Samsung galaxy s2 ! 


Bästa tjejrorna i världen!!!!


Boxercise



Kom till Denice ungefär vid halv 7, åt mat, och sen lite efterrätt och sen lite mera mat, haha!  Jadu vad ska man säga om gårdagen, går alltid lite snett när man är med dom filurerna! ;)  men trevligt var de nog absolut! så nånting på morgon sidan nästan så gick vi och sov,  jag fick sova på soffan, haha :(   Sen vaknade jag lite efter 12 kanske och satte mig och såg på lite tv medans de andra 2 sov!  Sen efter en stund kom först Denice upp och såg helt förstörd ut,   då hade hon så ont i halsen så hon låste in sig på toan en sväng , och sen efter ännu en stund hörde man en duns, haha då var de Anette som hade ramlat ur sängen, hahah ja som sagt konstiga filurer! :D  

Kom hem ungefär vid halv 3 kanske, sen dess har jag inte gjort så mycket, och nu snart så far jag på boxercise, skönt att äntligen kunna börja gå på de igen!  hihihih TJAO  :D

Tjenis

Jag har hackat mig in på Fridas blogg och ingen vet vem jag är! :D Den som gissar rätt får en valfri present! :D Har dock inte så mycket att säga, blogga är nog inte min grej! :D Nu ska ni få några letrådar om vem jag kan vara:
* Alltid glad, förutom på Anette
* Har ett sår på handen
* Har mörkt hår
* Gunneli
Ja de va allt! :D vi sääs :D
Denicé och Frida på bilden :D !

Hej



Anette hälsar till sina fans med sin porriga stämma. och Denice hälsar att finskan pojkar är söta!!  hiohihihiihihhi 







Påväg till strandnäs!



Ska snart bege mig till Denice där Anette också är, vi får väl se vad vi hittar på , äta god mat ska vi iaf :)  lägger kanske in någon bild därifrån sen lite senare ikväll eller nånting, aja TJAO :)

14.1.2012


Var först och bowlade i går från klockan 7-9 med Viktor, Lugo, Anton, Frida, Basse och så kom Patrik dit en sväng också! Efter de så for vi till select för att äta lite, och sen for vi alla till Patrik. Där så såg vi på lite film och spelade lite och så, haha ;D  Sen efter några timmar så for vi till select igen eftersom dom skulle äta igen.. :p  Efter de så for vi runt lite bara , och sen for Frida och jag hem till henne för att sova! 

Vi vaknade ungefär vid 12, halv 1 kanske, eller iaf jag haha. Så åt vi frukost och sen kom pappa och hämtade mig, så for vi och kollade på lite träningsmaskiner :p  haha men de fanns ingen inne så då for vi hem igen.

Så nu sitter jag i lemland och gör absolut ingenting för tillfället, och ikväll så far jag till Denice med Anette och äter lite middag och ha de trevligt!  :)   aja TJAO!

Sitter hos mamma!

for hit vid 8 imorse, cyklade till tandläkaren till kvart i 9, fick ny tid och cykla hem igen.. Sen sov jag till halv 2 eftersom jag inte fått tillräckligt med sömn den här veckan, sovit kanske 6, 5 timmar per natt, och de är lite för mig, nåja.

Sitter och gör absolut ingenting just nu, orkar inte göra så mycket heller. Känns som om jag kommer bli ännu mera sjuk än jag är nu, och har redan varit förkyld i över 2 månader..  ajaa

och ikväll blir det att bowlaaa , var ett tag sen sist, aja hejjs :)

Duktig kisse!


Haha rätt så stolt att jag just lärt min lilla kisse, sitt, hands up och high 5  ! :D  rätt så coolt faktist, trodde den var helt blåst men tydligen inte :)   

Men iaf, imorgon är jag ledig från praktiken, eftersom dom skulle ha planeringsdag och de behövde jag inte fara på. Men ändå måste jag upp vid 7 och åka in till stan till 8 pga att jag ska till tandläkarn kvart i 9 .... nåja sen efter de så tror jag att jag går till mamma en sväng och sover några timmar!

haha okej de här var ett onödigt inlägg men ääh  ;)


min kisse




-




28772766_large


Ingen rubrik


Började klockan 8 idag igen skönare att börja lite tidigare och sluta lite tidigare än tvärtom! Bästa dan hittills på dagiset faktist, känns rätt bra att det känns bättre och bättre eftersom jag var lite osäker på att det skulle bli bättre, men nu börjar de äntligen bli de! 

När jag slutade så cyklade jag till mamma igen i regn, så jag gick direkt i duschen när jag kom till henne. Sen hämtade pappa mig efter han slutat så for vi till lemland igen. 

Sitter just nu med min tjockis katt och ser lite på tv och väntar på att superfat vs superskinny ska börja, tycker ibland att det är rätt bra program att se på, finns bättre program men ändå rätt kul att se på .. :p 

Nejnu ska jag fortsätta mysa med kissen!  TJAO

Navelpiercing ?


Så här lite senare än alla andra. Men funderar faktist på att äntligen ta navelpiercing , men vågar jag? Eftersom dom flesta säger att man inte ska göra de för att dom ångrar de och att de bara spricker upp eller blir ärr resten av livet, eller att naveln blir helt förstörd sen när man blir gravid när man blir äldre. För ingen säger ju någonting positivt om de egentligen, men funderar faktist på att testa ändå, eftersom de känns som om man blir mera självsäker med navelpiercing än utan. vad säger ni ? :)   för jag tycker faktist de är jäkligt snyggt! ↓







Pixel chillar!




Kass dag.

Åkte in med pappa imorse och for och vänta hos mamma tills hon slutade jobbet så att hon kunde skjutsa mig till dagiset sen till klockan 9. Men såklart ville hon inte skjutsa mig så jag fick CYKLA i ösregn.. Så jag blev dyngsur och fick gå runt i blöta kläder hela dan, usch vad arg jag var. Så har jag haft ont i huvve och världens magvärk så har knappt orkar göra nånting.. Så den här dan kan ta sig med andra ord :)   

Orkar inte skriva nått mer just nu, tänker vila lite så min magvärk kanske blir lite bättre och sen ska jag se om jag kanske far ut och joggar lite senare! aja TJAO ! 




Jag hatar dig.

Tumblr_lxl0c72k041qbjt25o1_500_large

Förkyld i 2 månader check!

Vaknade klockan 7 att min far kom och väckte mig, så fick lite bråttom. Skulle äta, klä på dig, sminka mig lite, fixa håret , borsta tänderna och sånt, så vid halv åtta åkte jag med han in till stan. Men så kom jag på att jag skulle börja 9 idag och inte klockan 8.. Så då for jag till mamma och vänta och sen for jag till dagiset till 9! 
Varit en mycket bättre dag idag än igår, skönt de! 

Blev inte att fara till avancia idag iaf, eftersom jag egentligen inte får träna pga min hals.. Var på bodycombat förut men fick nästan tokigt att andas efteråt och sånt.. Så tror jag inte har nått val att vänta lite till..!   Så nu är jag i lemland och ska snart äta, sen far jag in på dans till 7 och kommer hem vid 9 tiden!  hihih TJAO :D

sovaaa!

Har inget mera intressant att säga för idag. Så nu tar jag natt och hoppas på att de kommer bli en bättre dag imorgon!  

Imorgon blir det först dagis 9-16, hem via och sen till avancia, och efter det blir de dans, så tror att dan kommer bli rätt bra imorgon! :)  PUSSHEJ


Tumblr_lxhr98s4vb1r950s8o1_500_large



Dans ♥

Tung dag idag.. Kom nästan försent till dagiset imorse, var trött, sliten, ont i kroppen osv osv.. Men dan gick ändå snabbare än jag hade väntat mig!  Efter de så gick jag till mamma, dit kom också Lina efter ett tag. Så åt vi middag där och sen gick vi på dans!  Fy vad skönt det var att dansa igen, var ett bra tag sen sist!  Nu tänkte jag träna lite här hemma och stretcha och sånt och sen hoppar jag in i duschen. Sen tror jag det blir lite film och sen sova tidigt idag, för orkar verkligen inte vara så trött som jag var idag !   skriver mer sen om jag har nått annat att berätta! aja TJAO !

00:08

Ja efter 4 timmar hade jag äntligen städat klart! har ingen aning vad jag fick för ryck, eftersom jag aldrig brukar städa så mycket, men aja skönt att ha de över nu iaf, och fint blev de! :D   Åt just en macka och kolla på lite that´s 70s show, och nu blir de nog att sova för min del, upp och ungefär 6 ½ timme, så nu måste jag verkligen sova, eftersom jag ska vara med barn hela dagen imorgon!  aja  natttti!

Städar som en dåre!

Ja rubriken säger väl de mesta, fy vad jobbigt att städa egentligen. Jag städar alltid jätte mycket ena dan och sen dan efter är de likadant igen, så rätt onödigt faktist .. :p  Fast nu städar ja min garderob som jag inte gjort på 100 år, och jessus va gamla kläder de finns som jag inte ha sett på nått år, haha.. :p  usch ja ,    

Och jo det här var ett rätt så onödigt inlägg men måste ha nått annat att göra än att städa lite! ihihhi :)   funderar också på att lägga mig snart, eftersom jag ska upp vid halv 7 imorgon .. Men kommer inte lyckas sova tidigt riktigt, ha svängt på dagarna helt. har varit vaken till ungefär 6 eller 8 på morgnarna och sen sovit bort dagarna helt, men nu blir det ändring på de!
Nej nu måste jag fortsätta så jag blir klar någon gång, skriver mera sen !  PUSSHEJ !

1 dag kvar av jullovet !

Det var menningen att Lina och jag skulle stiga upp vid halv 10 imorse för att gå ut och gå en sväng. Men det slutade med att vi gick upp vid halv 2.. haha  varför lyckas jag aldrig stiga upp när jag borde, kommer aldrig kunna sova ikväll .. :s    

Som sagt steg vi upp vid halv 2, gick och åt frukost och gick sedan ut med Malte. Men vi hann inte så långt förrän resten av Linas familj kom på besök med lite tårta, haha så då orkade vi inte gå så långt iaf! Så fikade vi lite och sånt. Dom for just hem så nu ska jag öva lite tricks med Malte och sen måste jag städa mitt rum. Eftersom man knappt ser golvet.. haha 

Imorgon börjar praktiken igen, så 4 veckor till på dagis! Rätt så skönt att slippa läxor och prov och sånt, men jag saknar ändå skolan, att träffa klassen och sånt!  Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar 3, sen går jag hem till mamma för att äta lite middag och sånt, och sen är det äntligen dans igen! Har varit uppehåll ett tag så roligt att de börjar igen! :)  

Nejnu ska jag gå, funderar på att lägga upp lite bilder eller någon film på Malte med de ja lärt han, va tycker ni ? :)  TJAO !

Gladiatorerna!

Kom till lemland ungefär vid klockan 5 , kollade lite på tv och sen åt vi middag!  Efter maten kollade jag på tv lite till och sen gick jag och badade badkar, fy vad skönt de var! 

Nu är Lina här, hon kom för ett tag sen, och vi sitter och ser på gladiatorerna, roligt att de går på tv igen! Får väl se vad vi hittar på sen!  hihihiih 



Lemland nästa!

Kom hem från Frida för ett tag sen, nu håller jag på att packa för fullt, eftersom jag nu flyttar till lemland och bor hos pappa i några veckor..!  Så nu får jag äntligen träffa min älskade hund efter en hel månad, och mina kära kattor!  Nej nu ska jag fortsätta packa eftersom vi snart ska faraaaaa!  skriver mera sen! TJAO :D 



Min gullis! ♥





Chillar hos Frida

Frida kom till mig ungefär vid 8 tiden, då gjorde vi inte så värst mycket. Sen lite senare spelade vi Buzz med mor min och Daniel, och sen blev det att se film och äta lite gott, mysigt! :)   

Idag vaknade vi ungefär vid 1 nånting  och gick och åt frukost. Efter de gick vi och sjöng singstar i någon timme! haha  Sen for frida hem ungefär vid 5, och då hjälpte jag till att laga med med maaaamma. Sen kom pappa, Linda, Ida och hennes pojkvän på middag!  

Jag kom nyss till Frida så nu sitter vi här med varsin data och lanar lite! ;)  haha skriver lite mera seeen TJAAO! 


haha Frida och jag! 
















hahaha peddo eller?! 


aja men nu ska vi påbörja vårt spelande!        puss på fraaaida!  hihih ♥

04:08

oj vad klockan går fort! Frida har somnat för längesen men jag kan inte sova.. jag sitter och tänker alldeles för mycket så vet inte hur mycket sömn det kommer att bli för mig återigen. Menmen ja hoppas allting löser sig nu!

Men iallafall, imorgon funderar jag faktist på att gå ut och jogga en sväng, var ett bra tag sen sist. Så vi får väl se hur länge mina knän håller den här gången! annars far jag helt enkelt bara till avancia, men så mycket skönare att vara ute och springa av sig lite och släppa allt man tänker på. 

Och just ja, nu fick jag äntligen tid till öron,näsa, hals doktorn, så nu ska vi äntligen bestämma vilken dag jag ska opereras! Men lite läskigt faktist, för dom ska göra det på ett nytt sätt som dom knappt gjort förut, försökskanin jo? haha nejmen de går väl säkert priiima!  bara att ja knappt får va i skolan på en månad men de löser väl sig :) 

och den 2 februari blir de återigen ett tandläkar besök,  för snart far min tandställning äntligen bort, wohooo! :D hahah för dom som bryr sig.. (:  

oj nej nu ska ja försöka sova tror ja. Ska upp tidigt imorgon för att fixa en grej, berättar mer om de sen om jag lyckas ;)   PUSSHEJ!

-



Haha Frida och jag just nu!

Ikväääälll har jag chillat med fraaida!  och vi sitter just nu med våra ansiktsmasker som snart håller på att flagna! haha    PUSSHEJ!



haha bilderna är lite sneda och skumma men äääh! ihihihi

Ångest!


Vad arg jag är på mig själv just nu. Om jag bara inte skulle ha varit så jäkla feg så skulle allt ha varit bra, om jag skulle ha vågat och inte fega ur så otroligt, alltså faaaaan.   får psykbryt snart och jag håller på att letar som en galning!   haha okej kanske inte så många som förstår vad jag menar, kan berätta senare någon dag vad jag menar med det här, för nu ska jag fortsätta leta vidare som en galning och verkligen hoppas på det bästa!

Gammal film men usch vad ledsamt!


http://www.youtube.com/watch?v=TSvwgqwdYYU

Haha Linas och mitt mål till beach 2012 !



Bäst att skärpa sig lite nu, nu kör vi!!


Avancia

Jag och Lina om just hem från ett riktigt jobbigt bodycombat pass, fy tusan vad slut man är nu iaf!  Lina sover här i natt så jag får väl se vad vi hittar på! skriver mera sen!  TJAO :D 


haha lina och jag .. 



CHA


Morr
Frida i egen hög person
Maltis 
Fridas pojkvän, som hon träffa på båtin
De va allt
/ Niic

05:00

1. Sover du i din bh: ibland
2. Vet din pappa att du gillar pojkar: hahah jo
3. Tycker du om drama: beror på

4. Är du en tjejig tjej? skulle jag inte säga haha,
5. Små eller stora plånböcker? mitt emellan
6. Är du kort? rätt så jao
7. Gillar du någon? nej..

8. Bryr du dig om dina sockor är smutsiga? klart jag gör? haha
9. Gillar du Halloween? sådär

10. Tror du på Gud? nä
11. Var är den konstigaste platsen du sovit på? haha jadu..
12. Har någon rört/klappat din rumpa under de senaste 24 timmarna: nej
13. Finns det någon typ av rykten som går runt dig? nej isf inte riktiga
14. Kallar du någon med deras efternamn? nej

16. Vilken är färgen på bh:n du har på dig: rosa
17. Gillar du mera mörk eller ljus håriga killar? båda helt klart!
18. Är du arg på en pojke just nu? vet inte..
19. Har du en bästavän? är nog inte bara en
20. Har du någonsin haft ditt hjärta krossat? jo
21. Have you ever thought of having plastic surgery? nej
22. Gillar du ditt liv? det duger
23. Har du någonsin hoppat i en pool med kläderna på? jo
24. Har du mera vänner som är flickor eller pojkar? ungefär lika
25. Hur länge har du haft Facebook: nått år
26. Har du någonsin slått kärringflatt på en pojke? haha jo
27. Vad är du rädd för? att bli sårad
28. Har du någonsin gråtit dig själv till sömns? jo ha väl hänt..
29. Har du någonsin haft svårt att få någon ur din hjärna? jo.
30. Tror du på talesättet “en gång en fuskare, alltid en fuskare”? nej
31. Har du någonsin haft en bra känsla om något? jodå
32. Önskar du att du vore känd? ibland
33. Saknar du någon just nu? jo..
34. Vem sms:ade du senast med? mattias

35. Cowboy eller gangster? isf gangster
36. Fejs eller kropp? båda!
37. Söt eller sexig? båda och!
38. Kontaktlinser eller glasögon? linser

39. Kajal eller mascara? mascara
40. Pink eller svart? svart
41. Pumps or flats? pumps
42. Kjolar eller byxor? byxor
43. Sockor eller leggings? leggings
44. Tröjor eller jackor? tröjor
45. Klackar eller sneakers? beror på till vad
46. Rakt eller lockigt hår? lockigt

47. Vitt eller svart? vitt
48. Smoothies eller latte? smoothies
49. Diet eller vanlig läsk? vanligt läsk
50. Vatten eller saft? vatten
51. Pärlor eller diamanter? beror på
52. Justin Bieber eller Cody Simpson? justin bieber, haha
53. iPod eller mobiltelefon? telefon

54. Vänner eller familj?  vänner
55. Läppglans eller läppstift? inget
56. Manikyr eller pedikyr? manikyr
57. Linnen eller t-shirts? linne
58. Stora eller små solglasögon? stora
59. Solglasögon eller plånböcker? solglasögon

i en kille
60. Rolig eller seriös? rolig, men ska kunna vara seriös när de behövs, så mer seriös än oseriös.
61. Romantisk eller våghals? romantisk
62. Mörka ögon eller ljusa ögon? mörka!
63. Långt eller kort hår? lagom
64. Lockigt eller rakt hår? beror på vem , men snyggt med både och!
65. Ishockeyspelare eller fotbollsspelare? hockey!  (  helt klart/ Denice


hihihih

For som sagt på kryssning med Anette och Denice. Vi steg på mariella klockan 12 på kvällen. Sen sökte vi upp våran hytt och sen chillade vi lite där. Sen gick vi ut och kolla vad båten hade att erbjuda ;) 

Efter bara en stund så träffade vi jätte snälla killar , som vi sedan var med resten av kvällen! Sen vid klockan 6 så tänkte vi att de kanske var dags att gå och lägga sig eftersom vi skulle stiga av i helsingfors vid 10 tiden. Men vi vaknade vid halv 12 att någon skulle komma och städa, så vi klädde på oss och gick sedan iväg. 

Det första vi gjorde när vi väl kom fram till centrum så gick vi och åt frukost, och sen gick vi i lite butiker och sådant !  Klockan blev halv 4 och då skulle vi gå tillbaka till färjan, men såklart så visste vi inte vilket håll vi skulle gå åt så vi virra bort oss lite.. :p Men till sist efter kanske 45 minuter hittade vi äntligen till båten. Men var lite pinsamt, för det var världens snöstorm, så när vi kom in till terminalen blöta och snöiga så stirra alla på oss.. men ääh :p <

Ungefär direkt när vi steg på båten och gick till hytten så gick vi och sov någon timme så vi skulle orka vara uppe sen. Så sen resten av tiden så gick vi mest runt och kolla lite, men det bästa hände i slutet av resan, hahahaa, men det tänker jag tyvärr inte berätta om .. ;D  Sedan kom min mor och hämta oss från färjan vid halv 5 på morgonen, så sen blev det och gå och sova nästan direkt när man var hemma! 


Oj vilken lång förklaring det blev .. :p men en riktigt rolig kryssning trots allt :D   Och nu drar jag iväg och bowlar ett tag sen far jag och besöker Denice en sväng :D  TJAO

Kommer kanske mera bilder senare! :D


sista bilden blev lite stor men! 

RSS 2.0