Nu blir de att tagga workshop!

Kom hem för en stund sen, är nyduschad just nu och väntar på att lina har duschat klart.   Vilken grym kväll de var ikväll!  var verkligen kul!    Och snart kommer Frida hit också, dom ska sova här för imorgon far vi på workshop till sverige med en från bounce! :D   ajaa TJAO :D

DAY EIGHT: Three turn ons



- Lukta gott

- snygg kropp

- fint leende

Ikväll gäller de!

wohoo taggar som bara den tills ikväll!  var på genrep igår från halv 6 till ungefär 9!   men fy vad nervös jag är nu..   Men som sagt så har ju scenen ändra plats från förra året, stod ju förre året vid magique, men nu står den ungefär utanför nordea :)  och den som vill veta så står jag och resten ur samma grupp som mig och dansar ungefär  utanför magique tror ja iaf, eftersom vi är så många som står på en lång rad!   aja nu öva lite danser och sen fara och fixa  mitt hår och sen gäller de!  TJAO!

Taggar helgen!

Började 8 och slutade 2, då får jag till stan och boka tid för lockning för håret!  På  fredag gäller de!  ska gå modevisning och sedan dansa! :D   men fyy jag kommer aldrig våga gå modevisning .. så jäkla nervös redan nu .. men de ordnar väl sig annars är jag inte med helt enkelt... :)  och sen på lördag morgon far till sverige på workshop med en tjej från bounce! :D   men nu packa ihop lite och fara till mor min!   men om ni inte har nått bättre för er så kan ni ju komma till stan vid klockan 7,  och se när jag gör bort mig! :)  ajaa tjaao

DAY SEVEN: Four turn offs.



1. kaxiga killar

2. killar som skryter alldeles för mycket

3. Lukta illa

4. killar som gör elaka saker t.ex. slå nån bara för att imponera på en.

hihih

inte så speciell dag idag, gick från 8 till 4, hade ett skriftligt test jag inte hade övat på, varit allmänt trött idag osv osv.  Var på dans ikväll fast de var ju roligt iaf!  och jag längtar till open by night! ;)  aja tjaaao

DAY SIX: Five things you like to do.



1. Dansa 

2. Umgås med vänner

3. Träna 

4. sova

5. Lyssna på bra musik

första skoldagen på ungefär en vecka!

Första skoldagen på en vecka, helt okej faktist. börja 8 och skulle egentligen ha slutat 4, men en lärare var sjuk så vi fick sluta 2 + att vi sku haft henne tidigare på dan med så vi fick typ 2 timmar hål också!  Efter stan for jag hem till mamma en sväng, sen for jag till stan med Mathilda  och köpte lite hårfärg mascara och såna grejer , och när jag kom hem färga jag håret!  blev lite brunrött men de får lov att duga :)   kommer upp bild när jag har fått min kamera laddad, för laddaren är sönder, heh..  aja men nu blir de att se på idol och läsa på prov. :)

DAY FIVE: Six men you think are really handsome.






















Äntligen lite friskare !

Lina kom hit vid 7 kanske, och hjälpte mig att få lite ideér till den där boken om mig själv, så den blev äntligen klar nu !  och nu blir de att läsa lite på prov och ta nått att äta och sen soova! :)  och imorgon blir de skola från 8 till 4.. och sen dans 5!   aja natti :)

DAY FOUR: SEVEN THINGS THAT CROSS YOUR MIND A LOT




-   har panik, varit sjuk nästan hela veckan, så de som väntar mig när jag kommer tillbaka till skolan är : 1 skriftligt förhör imorgon och på tisdag, bli klar med boken om mig själv, prov på tisdag, prov på fredag. + antagligen massa läxor till. woho!

- Varför jag alltid ska vara så jäkla osäker och förvirrad och gör fel saker vid fel tillfällen.

- Jag tycker de är dags att bli frisk nu.

- Jag måste träna mer än jag redan gör

- vill jag fara till sverige tredje året och fortsätta plugga där?

- bryr jag mig för mycket ?

- Du är för söt

DAY THREE: EIGHT WAYS TO WIN YOUR HEART




- Omtänksam
- lukta gott
- kunna vara sig själv
- snäll
- inte vara blyg
- vara ärlig
- vara rolig, ha humor
- vara mogen, och inte så barnslig

Några bilder när Frida och jag fota idag!










ao

Åh vad skönt, känner mig lite bättre idag, vaknade bara med typ 37.5 imorse, mindre än jag brukar ha iaf.. :p  och just nu tror jag inte att jag har nått!  så om de nu håller sig så ett tag till så tror jag de blir att träffa Frida idag, eller hon sku komma hit och fota min katt med sin nya kamera! :D

hihih sjuk

Jadu vet inte riktigt vad jag ska skriva, har knappt ork att skriva nånting, ligger med hög feber och uppsvälld hals, de ända jag har ätit på 3 dagar är 1 isglass och en liten morotskaks bit som jag tvinga i mig oavsett hur ont de gjorde. Håller på att hungra ihjäl, så eftersom jag inte kan svälja och tugga så mycket så måste jag leva på proteindryck tills halsen blir bra, kommer ta en evighet känns de som! aja men nu äta massor med panadol och sen sova på hopp om att bli frisk snart!  natti!

DAY TWO: NINE THINGS ABOUT YOURSELF

1. Jag blir att tänka alldeles för mycket vad folk tycker och tänker om mig,

2.  Jag är rätt så bra på att göra andra på bra humör

3. Jag är oftast rätt osäker när de gäller killar och andra grejer, om jag gör rätt eller fel eller tar fel beslut osv

4.Jag hamnar oftast i min egen värld, haha! exempel när jag kör moppe så blir jag att tänka på annat så tänker inte på att jag kör, och sen helt plöstligt så slår de mig och då håller jag nästan på att köra i diket.!

5. Jag är oftast glad och positiv fast finns vissa dagar då jag är motsats till de. Men är för de mesta glad!

6. Jag borde skärpa mig i skolan, tänker alltid inför prov att jag hinner läsa men sen börjar jag alltid läsa på provet dan före och sen går de på skit.

7.
Jag skulle vilja börja rida, har tänkt på de lite nu och då, och har varit några gånger med Frida och ridit också, och tycker de är jätte roligt !  Men det blir aldrig av och vet inte riktigt om jag har riktigt den tiden, men skulle verkligen vilja! 

8. Jag är omtänksam och vill inte såra någon , och om jag råkar såra någon så får jag dåligt samvete och reder sedan upp de med den personen eftersom jag inte vill vara ovän med någon.

9. Jag hatar att ha feber och ont i halsen och inte kunnat äta på 2 dagar!...

fuck

Vaknar återigen med feber, 38.5 ..  och halsen är ännu mera svullen än den har varit förut, körtelfeber nästa? nej tack!   Jag har verkligen inte tid med de här nu, har varit borta från skolan snart 3 dagar, och missar nog massor antar jag. Skulle haft prov igår och workshop sen på dan, men missa både och.   Fy vad arg jag blir på den här jävla förkylningen!.....   nej nu tror ja de blir att sova några timmar och försöka bli lite friskare. Eftersom den här dan blir nog att plugga som bara den på alla prov som vi har nästa vecka och de jag missat..  hihihih

alandica

Var vid 7 till alandica och kolla på några dunderdansare, twisted feet och sen var de 2 dansare till men kommer inte ihåg vad dom hette!  så de var bra. Men nu mår jag inte så bra mer, Har feber och jääättte ont i halsen.. Så nu blir de att ta massa panadol och snart gå och sova, så jag inte är såå sjuk imorgon, för imorgon måste jag till skolan, ska skriva prov och sånt då, men som tur är så börjar vi 9.35, så de är sköönt !  nej nu äta sen sova!

DAY ONE: Ten things you like to do before you die.


  1. Resa jorden runt
  2. Bli tillsammans med en kändis
  3. Bli kirurg
  4. skaffa familj och barn
  5. flytta till ett annat land
  6. bli stenrik
  7. ha ett enormt stort hus
  8. bli en riktigt bra dansare
  9. hjälpa utsatta människor
  10. och hoppa fallskärm


    hahah usch vad de är var svårt  :p

sjuk återigen

Tänkte igår att jag verkligen skulle till skolan idag. Jag vaknade imorse och då visa de sig att jag hade 37.8 i feber. + jätte ont i halsen, så blev hemma från skolan idag igen.. For till mamma i morse och somna på soffan där till ungefär halv 2. Har haft ungefär 39 graders feber hela dagen och jag hittade inte panadol hemma, fy vad ja mådde dåligt då. Men sen nån timme senare så hitta jag så nu är min feber bara på 37  för tillfället. Blir att äta massa panadol och sen tror jag om jag orkar att jag far med Lina till alandica, eftersom de är dansen dag idag, så skulle de vara nått uppträdande där! så vi får hoppas jag orkar!

ännu mer sjuk

Usch jag vet verkligen inte hur jag kommer kunna orka skoldan imorgon, går från 8 till 4 .. fast vid 3 far jag på workshop med twisted feet!  så vi får hoppas jag kan vara med då, ser inte ut som de nu iaf.. Ont i huvve och 37.5 i feber.. men jag far till skolan ändå, blir så mycket efter annars, så nu film sen sova,  NATTI

sjuk

Usch hur jag mådde när jag vakna imorse, igentäppt hals + ont i halsen så jag knappt kunna prata, snuvig, hosta och jätte ont i huvve. Så blev att stanna hemma från skolan idag, vi skulle ändå sluta 1 så tror jag inte missar såå mycket som tur är !  Var till sjukhuset vid kvart i 10 med min hals, för den är alltid uppsvullen men nu var den extremt, men de var inge streptokocker, men skulle om ungefär 2 veckor få prata med en annan läkare, så vi får väl se om de blir operation eller inte..  nu ska jag försöka få i mig nånting och sen se lite film och sova!

hmm

Nu har ja kommit fram till att jag inte vet om jag vill ha mörkt hår iaf, så hjälp mig,  ljust eller mörkt?!

haha och jo lite små äckliga bilder men var dom ändå ja hitta just nu! :)  så kommentera gärna va ni tycker!




min kisse! ♥












woho, min kissekatt! :)


hihi ni tar vi natt! :)   blir bättre bilder på kissen imorgon!








exercisee

Kom nyss hem från boxercisen!  Nu blir de att gå i duschen och sen se på idol och öva lite prov.. :)   Och jag längtar tills imorgon, kan lägga upp en bild imorgon vad jag längtar efter! :)))

trevlig helg !

Har varit en riktigt bra helg, På fredagen for jag till Frida och var där till kanske klockan elva på kvällen och sen for jag hem till mig och sov. På lördan så for jag först till stan en sväng och träffade Denice så var vi på WHA och kolla när Nettan tävlade i höjd, så kolla vi in killar förstås ;)   haha,   sen for jag till henne en snabbis och skulle kolla var hon bodde , och sen for jag vidare till Sixten där Frida och hennes mammas var, så åt vi god mat där och sedan for Frida och jag hem till henne i jomala :)  Så chillade vi lite hos henne först och sen for vi till Emil en sväng där lite folk var, och sedan hem igen och sen kom dom till Frida en sväng!  Just nu sitter jag och läser på tillväxt och utvecklings prov och hygienpass, så vi får väl hoppas att jag blir godkänd den här gången!  och ikväll far jag med lina återigen på boxercise,  skriver sen! :)

Hos Frida

Dagen har väl varit bra, började 8 och kom nästan försent och somna typ på lektionen, men annars var de ju bra! Var till folkhälsan och lyssna när nån kille stod och prata, och sedan fick vi gå hem, Just nu sitter jag hos Frida, hon gör nån uppsats medans jag läser på hygienpasset, eftersom jag måste skriva om de.. heh aja hejjjjjjjjjs





haha får bli 2 bilder på Frida och mig !

Gästblogg by Sara

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej! :D

Frida sa åt mig att gästblogga så nu gör jag det, busigt.
Vi har hittills bara haft råddig lektioner och det är förtillfället super oredigt i schemat och så men det löses väl snart eller i alla fall till period 2...

Nyss har vi haft lunch och det var korv och potatis mos som var lite god, moset var lite vattnigt (?)

Snart börjar lektionen igen och då blir det cirkus för vår lärare är lite cirkus av sig. Sen vet jag inte vad det blir för ämnen men efter skolan så ska jag och dansa och sen dansa igen på ÅCA halv 8 (19.30) med ÅMI så kom dit! :D

Här skall det egentlige vara en bild men det funka inga men tänk på mig (a)

Hejdåååååå! :D

hoho

Kom hem för ett tag sen, helt otroligt vad de gick bra idag, eller iaf de mesta av tiden! på en serie fick jag 5 strikar, 2 spärrar och sen 9 och 8or,  haha så de skulle faktist vara rätt så kul att börja träna bowling ;D  men kanske inte riktigt min grej.. haha  sitter just nu och äter smörgås och ska snart se lite film och sen blir de att sova!  Chill dag imorgon, från klockan 11.05 - 14.30 så ska vi laga mat, och sen får vi sluta när vi är klara med de! :)  och sen på kvällen blir de boxercise med Lina! jaja  tjaaaao :)

trött som bara den!

orkar inte ens skriva om gårdagen så dålig den var, eller börja bra men sluta dåligt.  Men iaf, idag har de väl varit helt okej, vaknade 20 över 7 och fick jätte bråttom, men sen messa mathilda mig och sa att vi börjar halv 10 istället. så de var skönt! Skoldan var bra men gick långsamt.. Efter skolan så gick sara och jag ner på stan, och träffa denice så stod och prata en svääääng. Sen åkte jag stadsbuss med Sara eftersom hon inte våga åka själv ;) haha  så steg vi av ungefär vid fiskarhamnen så gick hon till en kompis som bor där och jag for tillbaks till stan, onödigt jag vet ;p  Ikväll klockan 9 blir de att fara och ännu en gång och bowla :) och sedan tillbaks till leeemland igen½ nejnu blåsa mitt hår så ja kommer nånstans nån gång! 




-


we♥it

303000_203191686410595_140603909336040_587216_1617938_n_large


1315784274695008_large


joatt

Oj har inte varit så aktiv nu men har varit mycket att göra.  Satt just och såg på Idol och åt smörgåsar och ska snart läsa lite prov och läxa.. fy vad de är mycket i skolan nu, ger snart redan upp , heh ... 2 prov och 1 presentation + massa läxor och annat skit :)  men de blir väl bra!   nej nu tror ja att  de blir att sova istället så man orkar imorgon, hejjs !

bowling

Nu far jag och några andra och bowlar för andra gången den här veckan,  tjaaaao :)

trött

Var som sagt på boxercise ikväll med lina, skönt var de, känner att man gjort någonting nu iaf!  men iaf,   efter de så for jag till mattias en sväng och chilla dääär.  Och imorgon börjar jag halv 10, fyyy vad sköööönt! fast går till 4 men iaf.. och sen på kvällen så ska ja höra lite om lina kommer in till stan och umgås lite, och sedan packar jag mina grejer från mamma och far och bor hos pappa ett tag!  men nu äta nånting och sen sova! natti

boxercise

Nu far jag på boxercise och slår återigen ut min ilska!  wohooo.

jao

Började klockan 8 idag med att vi skulle gå ut och promenera lite på lektionen, så så såg första lektionen ut, sen nästa lektion gjorde vi inte mycket, prata lite och så. Sen hade jag ju hål i lite mer än 3 timmar! så vi gick först till wirrans och åt, sen tillbaka till skolan och läsa på lite prov men tyckte de var så tråkigt så gick till datorsalen istället ! :)  vid ungefär halv 3  var vi alla på sjömans skolan och skulle skriva prov, men fy  jag fatta ingenting... haha chansa på de mesta, och typ allt som var med i provet kunna man inga  öva på eftersom de var såna frågor som inte vi hade fått nått papper på eller så.. men aja  om de nu är så så får man ju göra om de lite senare, och man fick bara ha 6 fel av 40, så att jao..  Och ikväll är de boxercise som gäller! :)

datorsalen

sitter just nu i datorsalen och chillar, har hål från 11.05 till 14.20   :D   vår klass är uppdelad i 2, halva klassen är på sjömans och lagar mat och andra halvan fick chilla lite och läsa prov,men blir lite facebook och sån grejer istället!  14.20 så ska vi till sjömans så skriver alla prov och sen slutar vi!  och jag kan inte ett skit ännu men ääh, de ordnar väl sig på nått sätt! :) men nu dra tjaaao


hoh

Kom hem för ett tag sen, haha gick inte lika bra som sist jag var och bowla men gick väl hyfsat ;)   haha så nu har jacob och jag bestämt att vi ska fara och bowla varje onsdag!  Så vi får väl se om de blir så eller om vi bara sa så ;p   och jag börjar få lite smått panik nu, för har knappt övat nånting inför provet imorgon (?!)  men som tur är har vi ungefär 3 timmar hål före provet, så då hinner man ju öva en hel del!  så de är skönt iaf :)   nej nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon vid 8 !   naaaatttti!

Det blev ingen bowling halv 4 iaf, vet inte riktigt varför men, så vi far och bowlar vid 9 istället!  kan berätta lite om gårdagen när ja en gång håller på.  Skolan var väl heeelt okej igår, fast gick till 20 i 4 men dagen gick fort så att :)  sen for jag hem och var hemma en stund, så for jag och besökte mattias en sväng, sen ungefär vid halv 9 så skjutsa han mig till bio savoy där : Alexandra, Mathilda, Denice, Anette, Adam, Alfons, stephanie och sara väntade, vi skulle alltså se hangover 2 , och den var faktist riktigt bra!  Sen gick sara med hem till mig och sov här tills idag, så gick vi till skolan fast kom lite försent men de gjorde nog inget! :)  

nej men nu går jag och läser på de där hygienprovskiten liiiiite och sen far jag väl bort en sväääänng!  och fy vilken jävla väder de är!   aja HEEJJJS

bowla

slutade 10 i ett idag,  men var information om kombi studier så var i skolan till ungefär 2..  och nu struntar jag ännu en gång i provet som jag inte har övat på ännu som jag har imorgon (?!)  och far och bowlar istället med , Mattias, Jacob och Viktor,  hehe heeeejjjs!   skriver senare

bio

Har inte läst ett skit på provet så skiter i de :)   nu börjar ja dra mig ner mot stan tror ja där några från klassen är, och sen klockan 9 far jag på bio med dom :) och efter de så tror jag sara kommer hit och är här tills imorgon!  (:  HEEEJJS

Bara för att jag saknar min kära vän Isabelle!

Så därför tänker jag lägga upp ännu fler bilder från Gotland!














♥ Jag tycker du kan komma hem nu!

trött

Skulle egentligen ha slutat 4 idag men vi fick sluta 20 i 4 istället, så de var skönt.  Nu sitter jag i min säng och är lagom sliten, inte sovit mycket inatt så har typ hållit på att somna på varje lektion. Ikväll blir de kanske bio med några från klassen, hangover 2 tror jag de var ? :p     och vi har hygienprov på torsdag och jag har inte börjat öva ännu, så nu blir de att gå och öva de och sen om de blir drar jag väl på bio! :D

sjuk

Hemma från skolan idag,  förkyld, ont i huvve och mår illa, så känns inte så rätt bra just nu, men de går väl över!   Hade en riktigt trevlig helg med Frida  och med flera, var så länge sen jag var med henne såhär så var riktigt roligt :) Idag blir de väl att öva lite prov, har de på torsdag och har inte börjat ännu, så börjar få lite smått panik.. och man får inte ha ett enda fel, så blir man inte godkänd, så vi får väl se hur de går!   nu blir de lite gossip girl och sen får jag väl se vad som händer :)

ao

oj,har haft fullt upp i helgen så har int haft tid att skriva, men idag är jag helt slut, så blir att sova nu, skriver mera imorgon!

till lämland!

Snart kommer Frida hit, och då far vi först och matar min syrras kattungar, sedan till hääästarna en sväng, och sen bär de av till leeeeeemland! ;D    Och där blir vi tills imorgon,  så vi får väl se lite vad vi hittar på ;)

haha jag gillar min dåliga webbkamera!











hej och hopp!

hahahah dålig humor?


WOHOO!

JAAAA!   fick just ett meddelande att jag fick en av dom sista platserna, så den 22 september klockan 15.00 får jag fara och dansa med twisted feet! :DDD    AWESOME!!!  haha 





höh

hehehe jag har inget speciellt att säga idag,  skolan var väl helt okej, men rätt så lång tråkigt,  gick från 8 till 4 idag jobbigt..   och ikväll var jag på boxercise så slog äntligen bort all min ilska!   nej nu sova upp 8 imorgon!  heeeejjjs :)

RSS 2.0