hej.

tjaao varit rätt så chill skoldag idag, hade bara ett praktiskt prov på 20 minuter och sen fick man fara heeem!  Efter de for jag ner på stan en sväng för att leta efter en avslutningsklänning, men hitta ingen som dög. Efter de for jag hem och vila lite och sen for jag på jobb och kom hem vid 9, helt sjukt vad slut jag är nu och min förkylning ger aldrig med sig, varit de sen februari!  

Rätt så bra dag imorgon med, börjar vid 11 tiden, fast före de måste jag ner på stan för att fixa massa grejjs, far sen till skolan, chillar där, far hem, far på korp träning, far till lemland och sen till stan igen och sen finns de väl mera att göra sen, intressant ja vet! 

och det är bara EN skoldag kvaaaar!! sen sooooommmmmmmar! 

och nu kom jag på att jag har läkemedelsprov imorgon.. fan då. så nu plugg hela natten lång TJAO!

TJA

Haha tänkte bara säga att jag lever, var en evighet sen jag blogga men tror inte de blir så mycket heller, speciellt inte nu när de blir sommar! 

De jag har pysslat med är väl att jag varit med vänner en del, försökt vilat upp mig eftersom jag är mega sjuk, flyttat till stan för tillfället, pluggat som aldrig förr, och varit med vänner lite mer och sen solat såklart så ser ut som en tomat.. nåja har varit riktigt trevliga veckor! :)  

Sommar om en vecka!! fyfan vad skönt, gått så jäkla fort!  Fast blir väl inte så mycket till sommar för mig ändå. Eftersom jag ska jobba heeela sommaren, fast pengar är ju alltid bra!  Ska även jobba kväll 3 dagar den här veckan också, kommer va helt slut med skola + jobb..  så nu blir de att sova så att jag orkar morgondagen, TJAO! 



RSS 2.0