hihihih

Slutade 20 över 2 idag, sköönt!  , ska väl kolla igenom lite prov och sen tror jag att jag far till avancia en sväng! :)  
Försöker göra nånting med mitt hår nu också, för de kan verkligen inte se ut som de gör just nu!  och på tal om annat, så funderar jag om jag ska börja rida, heheh  nej men skriver mera om de sen, snart kommer frida och då far vi till heeeesten!   HEEJS

.

okej, jag ångra mig att ja lägger upp någon bild efter ja ha klippt mig , är kort som fan nu..  saknar redan mitt gamla hår.

Hittade äntligen min, risiga, dåliga webbkamera!

haha och joo risiga bilder oxå jag vet, men de får man lov att leva med! :) 














och nu far jag och klipper mig!  hohohoh



hahah jag är inte så bra med de här att uppdatera, men nu ska jag verkligen skärpa mig!   ganska bra skoldag idag,  börjar klockan 8 med tillväxt och utveckling, så där gjorde vi väl inte så värst mycket som vanligt (A)  ,  sedan hade vi hälsa och idrott men där diskuterade vi bara vad vi vilja göra på idrotten och så. Sen blev de inlärningsfärdigheter med jooonas, och där chillade vi lite bara, sen blev de maaaat! och sedan Etik med vår kära lärare Anita. Slutade 2 idag så helt ooookejj ! :)

Så nu sitter jag bara hemma och halv sover. Klockan 5 ska jag och klippa mig, men har ingen aning hur .. förslag ? :)   aja men nu ut med malte en sväng, lägger kanske in en bild senare hur resultatet blev! :) 

får bli en gammal bild på malte !   har inga så värst mycket bilder på datan för tillfället!






höh

5 timmars städning igår, 1 timmes promenad och 8 timmars sömn inatt , nu känns allting bättre igår (;   Börjar halv 10 idag, sköönt!  fast slutar 4 men iaf..  Efter skolan blir de att vara till avancia med lina, och sen får jag väl se vad som händer,  tjaaao!

fan

fan vad arg jag kan bli! vet fan inte vart jag ska ta vägen.  nej nu måste ja ta och samla mig, börjar bli för mycket sånt härnt nu känner jag. Blir att promenera bort i några timmar nu!  PUSSHEJ

oaktiv ja vet.

Jag är inte så bra med de här att blogga riktigt märker jag, men vi får väl hoppas de blir bättre, har inget intressant eller nått roligt att skriva heller så då blir de lite svårt. Men nu ska jag iaf sova, börjar 09:35 imorgon med idrott, skönt!   

Just ja, så fyller jonas helen år i morgon, så jätte stort grattis till dig och hoppas du får en riktig bra dag! :)

-

248581_10150242769949542_779929541_7421401_2945077_n_large

Lifequote-1-450x346_large





data

Sitter i datasalen med Adam och gör nån presentation, fast de enda vi gör just nu är att sitta på facebook, heh ...  Efter skolan blir de att gå ner på stan och fika lite, och sedan får vi väl se vad som händer, hör av er om nån vill ses ! :)


qweth

Jag har verkligen ingenting att skriva, händer inte så mycket i mitt liv just nu så känns lite onödigt. Har snart gått en vecka på vård, är väl helt okej, men är inte så bra med de här att stiga upp tidigt . ääh och nu måste jag göra läxor med, tjao

22711

Har ingen lust eller ork att blogga nu för tiden, men dom senaste dagarna har bara spenderas på stan och dans och såna grejer.  Imorgon börjar skolan också, fast ska bli rätt så kul vad de känns nu iaf .

Igår var jag + 16 tjejer på avskedsmiddag för isabelle på dinos. Vet inte sist när jag grät så mycket, tårarna sluta aldrig rinna så grät ungefär hela kvällen bara jag tänkte på att jag inte kommer se henne på ett helt jävla år!.  usch vad jag hatar såna därna avsked. Saknar henne redan en massa och usch vad tomt de kommer kännas.. Men facebook och videosamtal får väl duga nu i ett år. Och i vinter så ska jag absolut fara och hälsa på henne till USA!  Så isabelle, du är redan jäkligt saknad!

nervös

Vaknade för en stund sen, och är redan nervös inför mariehamnskalaset ikväll.. Känner på mig att jag kommer göra bort mig eller glömma nått hemma som jag borde haft med, men jaja vi får hoppa de går bra!  

fick också just reda på vilka som kommer gå i samma klass som mig på vård : 

Ellen Ahlström
kenny Blomqvist
Emmy Byman
Alfons Eriksson
Mathilda Grandell
Elin Grönlund
Eva Hagelberg
Adam Jansson
Denice Johansson
Alexandra Karlsson
Kevin Karlsson
Klara Karlsson
Emelie Karppinen
Amanda Nordas
Minna puhakka
Anette Rydell
Jenny Schütten
Sara Sjögren
Hanna Sundberg
Carl Johan Wetterström
Stephanie wickström

Haha och de är förvånande eftersom jag nästan längtar tills att börja skolan?!  haha aja nu ta nått att äta och sen börja fixa för ikväll.  Kom och kolla dans klockan 6 !! :D

genrep

Tänkte bara säga att livet är rätt okej ibland. Idag på dan vet jag väl inte riktigt vad jag ska göra, eller skulle kanske träffa isabelle om hon inte har för stressigt!  och sedan tror jag att jag far till mamma och äter middag och sen blir de dans från 6 till halv 9, genrep inför torsdagen! Efter de far Lina och jag till mamma igen och sover där, och imorgon far vi till sverige och shoppar! :) wohooo 

bild från gotland.



Usch

uuusch.  kom just hem från stan, jag åkte moppebil med mattias en sväng , så kom de en bil bakom oss och följde oss en bit, så vi trodde de var civil polisen först, men efter att den förföljt oss i 15 minuter så tyckte vi att de blev lite småläskigt. så körde vi till select och gick in dit, men då satt dom kvar i bilen och vänta utanför. Sen körde vi fort iväg så dom inte hann ifatt oss, så skulle han skjutsa mig till min moppe, men så möter vi dom igen! Men vi körde bara, men så såg vi hur dom svängde om snabbt och kom sedan ifatt oss,  och sen följde dom oss återigen ungefär en kvart .. vi visste inte riktigt va vi sku göra för ja vilja ju inga stiga ut själv och gå till min moppe helller.. Så vi for till hans pappas hus, men då ställde dom sig bakom hörnet och vänta. Så tills sist fick mattias pappa skjutsa mig till moppen. Och nu sitter jag här och inte gör någonting, haha ojj de blev en lång förklaring, men usch de var lite småläskigt faktist, nej men nu måste jag verkligen sova. Men lite kul var de ju ändå, dom som gjorde de har nog inget liv!  haha

Lät du henne komma närmre,var hon vackrare än mig?



oj jag är inga så bra nu för tiden de här med att blogga. Men orkar inte eller har inte tid för sånt på sommarn. Jag har äntligen jobbat klart, jobbade på simskola i 2 veckor, var roligt men ändå skönt att de är över nu så man får vila upp sig lite!  vara med 62 barn är rätt så ansträngande.  Har inte riktigt så mycket att säga just nu , nu blir de att bada och sen får ja väl se vad som händer. Imorgon blir de genrep inför torsdag, och så måste jag träffa Isabelle före de också  eftersom hon flyttar till USA om 6 dagar... :((( sen kommer jag inte se henne på ett helt jävla år?!  

Och snart börjar skolan också, fast jag känner mig faktist rätt så taggad, och verkar bli ganska bra klass också, så de känns faktist rätt bra :)   nej nu orkar jag inte sitta här mer,  heejjjjjjs!

Sjuk

Är hemma från jobb idag pga av att jag är sjuk,  vrf just nu när jag har som mest att göra!?..  men inte känner jag mig bra iaf, hög feber, ont i halsen, tappat rösten, ont i huvve, mår illa, ont i kroppen osv osv .. Får väl hoppas att de mesta går över tills imorgon, eftersom jag tänker gå på jobb imorgon oavsett!  Har inget mer att säga, dagarna har aldrig riktigt blivit som man tänkt sig och jaa.. nejnu ska jag drick varm svartvinbärssaft och se lite film, så får jag hoppas att bli frisk så fort som möjligt! 




RSS 2.0