sliten

fyfan vad slut jag är!  har bakat hela dagen och varit in till stan och framkalla bilder. och sedan blev de att börja skriva alla recept in i receptboken. sitter här ännu och har en massa kvar, kommer ju aldrig bli klar!! faaan

-

Favim.com-20108_large

stressad

Varit med Lina ikväll, och ja vad ska man säga  vi slira lika mycket som vanlig när vi är med varann... haha  jag känner mig verkligen stressad just nu. Det är sista projekt dagen imorgon och jag har inga gjort klart alla recept, så ska jag skriva ner 15 recept i en kokbok så ska jag till stan och framkalla bilderna från kameran och sedan klistra in dom. Så full dag imorgon igen!  Men de är bara 3 skoldagar kvar sen sommarlov, fyfan vad härligt!!  :))))

Får bli en söt bild på Lina, och på Torsdag far Lina och jag till Gröna lund! wohoooo :DD

haha hetare kille finns de inte, eller?!


lite bilder från projektveckan!








haha liina! 




.....

får avsluta med 2 bilder på 2 pojkar som kom och åt upp allting idag.. ;) 




heheh

wohoo äntligen!

wohooo äntligen är min data helt fixad igen!!  fast nu är allting bortafrån den, alla bilder, filmer och allt sånt.. men aja de går ju att ta nya antar jag.. :)   Lina sov här igår tills idag, så vi steg upp 7 ?!   sen for hon till skolan och jag började baka iiiigen.  Så har bakat hela dagen idag igen,  monika kom idag och kolla hur de gick för mig  haha ;)  så fick jag besök av 2 pojkar som åt upp hela min kladdkaka :(  :)   haha    nu blir de att fixa lite på min data och sen baka ännu lite mera och sen får jag väl se vad jag hittar på! :)) ♣

har bakat heeeela daaan idag igen, får väl se om jag orkar fortsätta ikväll eller inte.. Lina kom hit idag också en stuund, så hon hjälpte mig fota och jaa lite sånt ;)   kommer ta ett tag innan jag kommer lägga upp nå vettiga bilder, eftersom min data är på lagning igen.... så nu är jag på min mors data så länge, så orkar inga lägga in alla mina bilder på hennes data.  Men sen när jag får min dator tillbaka dååå kommer de bilder ;)   och nu drar jag till lemland och bor där några veckor, och ikväll tror jag att Lina & jag far o spelar fotboll en stuuuuund!



bild på lina från förra sommarn ;) haha! 


projekt dag 3

var i sverige hela dan igår och shoooppa, så lite fint fick jag hem!   Idag blir de en stressig och jobbig dag.. Ska baka 15 olika recept + skriva ungefär 25 olika recept i en kokbok , och de kommer ta evigheter för mig!..   men iaf nu se lite film sen börja baka ;)   kommmer kanske upp bilder senare vad jag köööpte!

projekt dag 2

idag steg jag upp vid 10 och började direkt att baka. har bakat hela dan och hela kvällen, slutade ungefär vid 9 tiden, fy vad tungt de har varit.. ;p och jag har bara gjort 7 olika grejer och jag ska göra typ 25 grejer sammanlagt, så vet inga riktigt hur de ska gå ihop.. :s  men iaf.   ska snart gå och sova, för imorgon far jag med mor min till sverige och shoppar lite, och vem vet kanske de kommer hem en navelpiercing på köpet  man vet aldrig ;)  heh 



bilder från paintball och stafettkarneval !


frida jag karolina 






isac och jag, buffé på båten! 






får avsluta med en söt bild på Jens! ;)  haha  vad jag älskar min klass just nu! ♥

projektvecka!

Projektvecka den här veckan  skööönt!   steg upp vid halv 10 idag och började baka ungefär direkt. har bakat cupcakes och tårta idag :) blev väl heeelt oooookej!   snart blir de att fara och sola lite och sen och spela lite volleyboll! wooohooo     ♣

kom nyss hem från eckerö, kvällen började med att hela klassen gick ner till paintball banan, där delades vi upp i 3 olika lag och sen var de bara att köra! fyfan vad roligt de var iaf!  fast det var första gången jag gjorde de så fick lite panik i början men ... hahah   sen vid 8 tiden så gick vi alla hem till john och fika och sånt,  riktigt rolig kväll!

Vad jag gillar min klass och usch vad mycket jag kommer sakna den! ♥    kommer lite bilder senare!

.

usch vilken dag de har varit idag, värsta på länge..  men aja de blir väl bättre.  imorgon börjar projektveckan och har inga förberett nånting, så undrar hur fan de kommer gå.. Men ikväll blir de iaf paintball med klassen, så mitt humör kanske blir lite bättre iaf!

-


Brb skola!

steg upp halv 8 idag, brukar annars stiga upp vid kvart över 8 .. :s   men iaf  idag är en bra dag, först 2 timmar syslöjd sen 2 timmar äventyrsgolf  och sen typ 2 timmar film :D wohooooo 


en gammal bild på mig. saknar de håååååret ... 


chill måndag


helt okej skoldag idag, efter skolan for Lina och jag till avancia en sväng, sen hem och läsa lite läxor...  sitter just nu nyduschad och ska se lite film, sen blir de lite ansiktsmask och fotbad och sen lite mera film. skön måndag! :)

och imorgon blir de äventyrgolf med skolan! :D wohoo

slitet

kom hem från ifk matchen för en stund sedan, jag + dunderdansare uppträdde och vilken härlig känsla de är och stå där ! :))    men iaf, i fredags for jag på stafettkarneval, sov 4 timmar den natten och sen upp klockan 6  och sen lite senare så sprang jag, Frida olsson, louise och Iida 4x100 meter, gick väl sådär, fast var nöjd eftersom jag nästan hade sträckt(stavning?) mig före jag börja springa.. :s    och khs killarna kom 4:a så de var ju ändå bra , och lusse killarna tog guld! så grattis till dom! :DD   sen blev de en lång hemresa igen,  2 timmar buss, ungefär 5 timmars båtresa + att de blev 20 minuters försening, vi kom till långnäs  vid halv 2, så man var hemma först vid halv 3 ..

så känner mig lagom sliten nu, så nu blir de lite film sen sova! :)  bilder från stafetten kommer senare!

Ingen rubrik jao

kom hem för ett tag sen, första dan på länge jag har varit så här glad, så de är ju toppen!  idag vet jag inga riktigt vad som händer, ska väl läsa på geografi prov och matte prov. 2 timmar matteprov imorgon, hur ska ja klara de?! :s  så blir väl att öva på de en stund sen tror jag att jag far till Frida en sväng! :) 

Nu blir de att packa lite också för imorgon far jag på stafettkarneval! så önska mig lycka till! haha ;)

har inget speciellt att skriva idag.

Den här dan har varit helt okej.  sprang 30 minuter på gympan idag och jag blev lite förvånad av att jag klara av att springa hela tiden?! :o   och efter de blev de volleyboll.  efter skolan for jag med lina till avancia och gymma lite. 

och nu sitter jag och övar finska prov och geografi förhör.. men efter den här veckan så är alla prov slut! :DD


några rätt så gamla bilder från en bra tid i mitt liv.


nervös

ska springa stafett idag, och usch vad nervös jag är..  haha   och på fredag far man på stafettkarneval,  men nu äta och sen dans och sen stafett!

:)))

just nu sitter jag hos Frida, hon är i duschen nu och sen ska vi laga maaat!  har inget mer att säga, skriver väl mera senare,  pussssss! ;) 

en väldigt  söt bild på Frida! :) ♥



hoh

idag har de inte hänt så mycket, hade kemi prov idag som gick förvånansvärt bra så de känns iaf bra!  Efter skolan solade jag och Frida ungefär 2 timmar, så nu har man fått lite färg iaf :)  

snart ska jag äta någon macka och se på film, och sen ska jag tagga för spinning kvart över 8 imorgon bitti! :)) 


bild från när lina var hos mig !  haha

-

åh vad arg jag blir. satan skit.    nej nu far jag till skolan om jag nu orkar en hel dag .

-

221912_128651540545959_100002033401346_194795_930354_n_large

Hahah jag just nu! ;)




Dålig uppdatering jo!

Jag  har haft fullt upp så jag har inga orkat skriva nånting här, men iaf .  Jag var till skansen i förrgår och de var kul! :)  ska hitta nå bra bilder att lägga upp så får ni se!   de har inte hänt så mycket dom här dagarna, jag har varit med thomas, läst prov, dansat, tränat,  sovit och ätit ungefär.  och nu blir de ännu mera plugg och sen blir de att åka till Lina snabbt, och imorgon ska jag till vård på intervju och sånt!! 


skansen! ↓


















Den här bilden får avsluta,  2 söta apor som råka komma med hem till Åland! ;) 





RSS 2.0