Säg gärna eran åsikt! :)

Jag funderar om jag skulle bleka håret och försöka få tillbaka min naturliga hårfärg igen, för då skulle jag inte behöva färga håret en massa hela tiden.

+ att jag tyckte den färgen var rätt så fin faktist, men vet inte om jag vågar, ifall de inte alls går att bli så och att de bara blir nött. Så säg gärna eran åsikt vad ni tycker! :)


Här kommer 2 bilder på mig för vääldigt många år sedan!  hahaha jaa men så ser hårfärgen ut iaf! :)




12:12

Vaknde ungefär vid 10 att larmet gick igång, har ingen aning varför jag satte på larm på en söndag? Men har ännu inte orkar stiga upp så ligger här med datan i famnen och ser på lite gossip girl och snart blir de att gå och äta frukost. Om någon timme far jag och mamma till lemland för att fixa och baka och sånt för ikväll, eftersom de blir släktkalas ikväll! :) Så så ser ungefär mina planer ut för idag, skönt att inte göra så mycket på en söndag, för i veckan blir de sen fullt upp,  ungefär de jag ska göra:


MÅNDAG: Skola 8-16 , dans 17-20, om jag hinner  avancia 20-21, sen hem och läsa läxor.

TISDAG: Skola 09.30-14.20, avancia 15-16.30, hem en sväng, göra läxor,  dans 19-20

ONSDAG: Skola 8-14.20 , Avancia 15-16.30, sen bara va hemma, kanske läxor? 

TORSDAG: Skola 8-14.20, kanske avancia 16-17, boxercise 18-19, hem. 

FREDAG: Skola 8-16 , sen senare får man väl se vad som händer ;) 

LÖRDAG: Har inte riktigt helt planerat nått ännu, så får väl se;)

SÖNDAG: Sooova. Och sen 19-20 boxercise!  sen sova. 


Så jag har endel att göra den här veckan jo, bara de inte blir för mycket sen, men ha klarat av de hittills iaf! :) aja men nu äta fruuukost!

En timme bakåt = 01:28

Snart tar jag natt, ensam.  Usch vad jag inte gillar att sova ensam, men finns väl inte riktigt så mycket att göra åt de antar ja.. (:   Imorgon ska jag försöka stiga upp tidigt och börja öva lite på hälsokunskapen, eftersom jag inte har börjat ännu och vi har skriftligt på måndag.. Sen lite senare på dan far jag till leeemland, för då blir de släktkalas! Så de blir väl trevligt, var ett bra tag sen man träffa alla så att. nej men nu se lite gossip girl och sen sooova! och just ja, kom ihåg också att man ska ändra klockan 1 timme bakåt.   Så nu är klockan egentligen bara 01:28! aja natti :)

Bildbomb från dagens fotografering med Sara!



























haha var lite tveksamt om jag skulle lägga upp dom här 3, men ääh!






Trevlig dag!


Frida och jag blev väckta vid halv 10 av hennes pappa. Eftersom hon och hennes pappa skulle och fiska sen lite senare! :)  Så ungefär vid 11 var jag hemma igen.  Sen vid 1 så kom sara hit, då fixade vi oss lite och sen blev de att fota heeela dagen! :)  Vissa bilder blev faktist riktigt bra, kommer väl upp några lite senare, men nu först ska jag gå ut med Malte, men sen!     Och man får gärna höra av sig om de händer nått roligt ikväll! :)

Gästblogging på G med sarra/buttran/långben you name it...






Hejsan svejsan i lingongreeeeeeeeeeeeen :)

Idag är det lördag och jag är hos Frida nuu. Vi har typ bara fotograferat den tid jag varit här.

Före jag kom till Frida så var jag till Emmaus i Godby för att inhandla lite danskläder men jag var lite stressad och det var ganska mycket folk så jag tittade inte så noga men ett par byxor hittade jag i alla fall! :)
När jag kom ut slängde jag mig på moppen och for in till stora staden för att vara med Frida, det var svinkallt.

Right here, right now, sitter jag i Fridas säng och gästbloggar i hennes säng medans hon duschar sig lite snabbt. Äter godis gör jag också....

usch vilket lurigt och flummig innlägg känns det som, lite lustig såhära men det gör nog inge, gästbloggningar får ju vara lustiga! :)

Nu ska jag äta godis och kolla facebook.

Hahahahahahaha, vilken rolig bild ja hitta, den får man lägga upp om man gästbloggar :) Den är tagen från när vi for till Sverige på workshop med Jennie. Frida HHHHHH är fotograf och Lina satt breve. Det ska föreställa mig och Frida. antar att Frida HHHHH också har redigerat den :)))


Grattis Ida och Robin 20 år! ♥









Chillar hos Frida

Sitter hos Frida just nu och gör ingenting, Frida har somnat  så sitter här uppe och chillar lite för mig själv.. haha :D   Hon låg och snarka så sött så passa på att filma henne när hon snarkade med :)   Har iaf inte hänt så mycket idag, när jag kom hem så for jag och mamma till lemland för att säga grattis till Ida och Robin eftersom dom fyller 20 år idag, så grattis till dom!  :)) lägger väl upp nån bild på dom imorgon eller nånting och skriver grattis då med!  Imorgon far jag hem ganska tidigt härifrån, eftersom Sara kommer till mig nånting efter 12 imorgon, så då får jag väl se vad vi gör. om jag får min kamera att funka så kanske de blir att gå ut och fota lite i höstvädret? :) om de inte är för dåligt väder förstås!   nejnu ska jag fixa mig för natten och sen krypa ner i sängen! natti! :) 


hahahaa en väldigt charmig bild som Frida gjorde idag! ;)   hon är nog lite beeest hon! ♥



Bubblan hära!

Cha Cha Fridas blogg läsare!

IDAG GÄSTAR Anette! intressant va! Sara är ett svamp-face hon sitter här bredvid och läser bloggar, men jag tror hon tittar in i väggen, hon är nog lite vind... Frida sitter här bredvid och kollar att jag inte skriver nått opassande! mahaha!!!!!!!!!!!!  Vi har håltimme sen har vi Svenska. Sen ska jag skriva de där förbannade hygienpasset! dööö! men idag ska jag ta fram mina powerpuff krafter och klara de! NÅJO sen ska jag på möte med parastiten! naaaaaaaaaw längtar! INTE! nu ska jag sluta dela med mig av mitt fruktansvärt spännande liv! Puss alla mina fans!!

    XOXO Bubblan!

oaktiv

Nej vad oaktiv jag är just nu, men har inget speciellt att säga, men den här dagen har varit riktigt braa, roliga och ja allt sånt positivt och kom inte sååå sent idag också, wohoo! haha   så har varit fullt upp idag , så var helt slut nr jag kom hem så jag somnade med datan i sängen och sov från 4 till 6, så kommer vara omöjligt att sova ikväll.. Men aja gör inte så mycket eftersom vi inte har så mycket timmar imorgon, Har först timme sen hål 2 timmar, sen timme igen, sen hål i ungefär 2 timmar igen och sen en timme igen och sen får man gå hem!  haha mycket sen blev de i den där meningen jo, men ääh.   och imorgon fyller min syster och bror 20 år också, så grattis i förskott till dom! :D

På tal om annat så hatar jag att fylla sent.. Fyller nämligen om 24 dagar.. nejmen nu ska jag gå iaf, ska läsa igenom några hälsokunskaps kompendier eftersom vi har skriftligt på måndag..  hejjjjs!

IKT LEKTION

Började klockan 8 imorse med fysik,  hahah ojoj säger jag bara. :p  man får inget gjort på dom lektionerna så undrar riktigt hur de kommer gå. Sitter just nu på IKT lektion och ska snart gå och äääta!  Slutar 20 över 2 idag.  haha de här var ett riktigt onödigt inlägg men måste fördriva tiden lite bara.. tjaaao


Håltimme

Började klockan med Engelska, Och nu har vi haft hål i 1 timme och ska ha de i en timme till! :)  rätt så skönt,  Och direkt efter skolan så far jag och klipper mig, så vi får väl se hur jag klipper mig den här gången eller om jag toppar de lite bara :)   och jag sitter och hostar ihjäl mig här i datasalen, usch vad jobbigt, vill heeeem... men aja är inte så länge kvar till jag slutar så att.  Aja men tjaaao

-

Tumblr_lt0tbdalgf1qmz716o1_500_large

IKT lektion återigen!

Sitter återigen i datorsalen och har IKT. Hoppas verkligen vi inte gör så mycket idag för jag är redan helt slut fast vi började halv 10 idag. Men har bara den här och en till lektion sen slutar vi  wohoo!   Och Idag blir de först avancia om inte min förkylning säger emot, och sen blir de dans från 7 till halv 9! :D        Anette: " Jag älskar att fläta peters brösthår!"          Sara: " Hej Fridas söta läsare! "          nej nu kom han igen, haha  hejjjjjs

I wish

315705_2123182605127_1412715223_31960455_97444735_n_large


Tumblr_lt4qcxp7lc1qcioavo1_500_large


Tumblr_ls054h9xwf1r0cvx7o1_500_large

Hemma efter dans och bowling!

Slutade som sagt klockan 4 idag, sen for jag hem, så kom Lina och Frida hit och åt. Och sen for vi på daaaans!   Efter dansen for Lina och jag till mig så for jag med mamma, Lina och Daniel och bowlade lite, rätt så stolt faktist, kom delad 1:a plats med 550 poäng ;)  fast var på 4 serier men iaf  :p     Nu sitter jag bara hemma och ska snart göra engelska läxan och sen se lite film och sen tror jag de blir att sova. Eftersom jag la mig så sent igår så jag försov mig och kom försent till skolan återigen.. heh    aja tjaaaao :)

I datorsalen!

Sitter på ikt lektion, lektionen skulle ha börjat nu men de är ingen lärare här ännu så att!  Anette: " Hälsa till alla mina fans, Jag älskar er!"      Sara: "Gå in på min blogg sarrasjogren.blogg.se! hihih"     haha ja som sagt så sitter jag brevid sara och Anette och om slirar lika mycket som alltid..  haha aja me nu kom han, slutar 4 idag wohoo!!! ...

Nu tar jag natt!

Är verkligen helt slut, och är ingen mening att vara uppe när man ändå inte gör nånting och är på dåligt humör, så blir nog sängen för mig nu. :)   och jag hoppas verkligen att jag känner mig lite friskare och piggare än vad jag gjorde idag, usch ja.  + att jag går från 8 till 4 också.... aja natti !

we♥it





23 oktober

Igår kom Linas familj hit på middag, rätt så trevligt eftersom de var ett bra tag sen man träffade dom!  Sara skulle ha kommit hit också men de blev inte iaf, men vi får väl att ta de någon annan dag istället :)   Dom for hem härifrån ungefär vid 9 nånting, men Lina stanna kvar här och vi satt oss framför tv:n med lite chips och dipp och kollade på fångarna på fortet! haha    sen kollade vi på "Hur många lingon finns de i världen"   haha rekommenderar den, sjukt rolig enligt oss iaf! ;p  Och sen nån gång i natt så somnade vi. Steg upp vid halv 11 idag och åt frukost och sånt, sen for vi till lemland till pappa och hälsade på han, Malte och min kisse!  Och sen kom Malte med tillbaka till stan med oss så nu är han häär och han hälsar hej. nejmen,    blir nog att bara ta de lugnt ikväll eftersom min förkylning börjar bli sämre än förut.. Nu blir de att dricka massa hostmedicin och se lite gossip girl! :)    TJAO  

och jo min blogg börjar bli lite tråkig jag vet, eftersom jag inte lägger upp så  mycket bilder från nu nånting, men kanske kommer upp nån bild ikväll om ja får den att funka!  hih




Förkyld som bara den.

Var som sagt hos Frida igår, vi gjorde egentligen ingenting, fast de är ganska skönt ibland. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag bara här och är helt slut. Hostar, täppt i näsan,ont i huvudet och ont i halsen, usch jaa, och jag har verkligen inte tid att bli mera sjuk! Nu ska jag vila upp mig lite för ikväll blir de full fart igen!   tjaaaao!

Liten blandad bildbomb !



Bowling!


En dag med Frida och Malte där vi promenerade med Malte och heesten och sen gick och simma! 


Var med Lina och hennes familj till hennes stuuuga i somras

En kväll med Frida


Stafettkarneval 2011 


Stafettkarneval


Skolavslutningen i 9:an,   vi gick allihopa och åt på knorring.  ( är inte alla med på den här bilden) 


Fotograferade lite med Frida


Workshop till sverige med Erica dunder och dunderdansare! 


Gotland med Isabelle 2011 ! 



Nu orkar jag inte lägga upp fler, kommer upp flera någon annan gång! :) 


Fridas place

Sitter hos Frida just nu och gör inte så speciellt mycket för tillfället. Var som sagt och bowlade, vi som bowlade var: Anton, Frida, Emil, Ridrik, Kajsa och jag. Det var kul fast var lite slut men ändå. Blir hos Frida i natt eftersom mamma jobba natt för fjärde gången, så ville inte vara ensam i natt igen. Det är var ett rätt så onödigt inlägg känner jag, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Imorgon kommer som sagt lina och hennes familj på middag, så kommer kanske Sara till mig med, är inte riktigt bestämt ännu.  Aja nu umgås lite med Frida,  hihihi

Haha Frida och jag ! 


Ännu en tung dag.

Började dagen med att jag vaknade halv 9 imorse fast jag skulle ha varit i skolan vid 8..  Så får till skolan till andra lektionen då vi hade gympa, fast eftersom jag är så förkyld så gick jag ut och gå med resten som inte heller var med. Sen hade vi svenska och sen blev de hål i ungefär i 1½ timme. Sista lektionen hade vi engelska och sen var dan slut!   Men fy vad tungt de har varit, mår inte alls bra,  bara jag går upp för nån trappa så hostar jag ihjäl mig, och tar ont i hela huvudet när ja hostar, usch jaa.. Men skönt att de är fredag nu iaf,  ikväll tror jag de blir att fara och bowla med Frida, Anton och Markus en sväng och sen får jag fel se om jag orkar hitta på nått eller om jag bara är hemma och vilar ut mig så jag blir frisk snart!  Imorgon kommer Linas familj på middag  var ett bra tag sen jag träffa dom så de ska bli kul :)   Så kommer kanske Sara hit imorgon också!    aja nu äta middag och sen fara och hämta Frida :)

jobbig dag

Usch vilken jobbig dag de har varit. Vaknade halv 8 så hade mindre än en halv timme på mig innan skolan börja, så såg lagom sliten ut. Men var så jäkla förkyld, hes som bara den, snuvig, hosta och så, så jag for hem efter lunchen, för jag orkade verkligen inte vara i skolan när jag mådde så, när jag kom hem så sov jag i några timmar, men vaknadeatt ja hade riktigt ont i huvve, så har bara luggit i sängen hela dan. Nu blir de att äta massa panadol och vitaminer och sen soova, så får vi hoppas att jag kan gå till skolan imorgon!

sliten dag.

Fyfan vad tung den här dagen har varit.. Sov ungefär 3 timmar i natt, och kom såklart försent till första lektionen som var engelska, haha hängde inte riktigt med på den lektionen, så kom läraren och fråga på engelska varför jag kom senare, haha men tänkte inte riktigt så ja svara bara: I was home.   hahah  men iaf, och efter de så hade vi hål så de var skönt iaf, så då gick Sara, Jag och anette hem till mig och åt lite fruuukost!  Och sen tillbaka till skolan för att ha hälsokunskap, efter de blev de svenska och sen  äntligen sluta vi !  Då gick jag med Sara och tog en juice på LA. juice och sen giiiick jag heeem...   haha och som sagt så gästblogga en igår, så var inte jag som skrev de!  och ikväll om Frida hade tid så far vi till lemland och hälsar på malte och min kisse, saknar dom :(   nej nu gå, slog just mig att jag har ungefär 30 sidor hälsokunskap imorgon?! ...     TJAO :DD

Romantisk film

Ikväll va de massa snygga killar här och ja vart helt till mig!! Sen såg ja på en romantisk film där dom högg ihjäl varandra med yxor, knivar och annat. Mycket blod och mycket skrik. Nu ska ja drömma sött :)) Puss min älsklingar <3

Dans nästa!

Far snart på daans fast jag är jäkligt trött, men piggnar väl i när jag väl kommer  dit antar jaa!  haha hade egentligen inget annat att säga men visste inte vad jag skulle sktiva, men aja  TJAO  



IKT LEKTION

Sitter på ikt lektion juust nuu, men orkar inte riktigt hänga med så bloggar och kollar lite facebook istället :)   haha Sitter brevid Sara och Anette och Sara hälsar åderpåle och Anette hälsar att hon är en koldolme, normala vänner jag har joo.. :)   Börja som sagt halv 10 idag och slutar 20 över tvåå,  sköönt!  Sen vara hemma ett taag och sen blir de daaans från klockan 7 till halv 9! :)   men nu ska jag försöka hänga med liiiiite,  tjaao :)

ja äntligen!

Har varit en riktigt bra dag idag, Fast gick från 8 till 4  och sov bara 4 timmar i natt men pigg som fan ändå! Och efter skolan så åt Lina och Frida här och sen for Frida och jag till stan för att köpa hårfärg och kolla på en ny mobil till henne eftersom hennes blev överkörd ;D   Sen for vi på dans klockan feeeem till kvart över 6, och sen for For jag & Frida hem till miiiig och chiiilllade liiite !    Hon färga mitt hår och hade sedan allmänt kul. Har nog världens bästa vän jag :)      Imorgon går jag i skolan från halv 10 till halv 3 och sen klockan 7 blir de daaaans!    nejnu se lite film och chilla ännu lite mera :)     JUST JA   hittade en gammal kamera laddare, så kan äntligen ladda min kamera efter ungefär 2 veckor!  så snart kommer jag börja ladda upp foton igen!  hihihihi :)

Ny header f5

Som sagt så har jag ny header, så vad tycker ni ? :)   Sara fixade den igår ungefär vid halv 4 på natten, haha så taack saraaa!  Var hos henne till ungefär 4 på eftermiddagen sen körde jag moppe från godby till stan igen... Sen ha jag bara chillat lite,  och just nu sitter jag och äter lite godis som mamma köpte till mig från båten eftersom hon har varit på the ladies night !   Ska hoppa i duschen nu och sen se lite film och sen tror jag de blir att soova, ! :)    och har fortfarande inte köpt ny laddare till min kamera så blir fortfarande inte nå bilder, men vänta , de kommer nog snart!!

Puss på dig sötis !

:)

Hos Sara !

Sitter hos Sara just nu, och hon sitter och försöker fläta mitt hår, haha  ;)   Igår vid 1 var jag med Lina, Frida, Robin och mamma och bowla! och sen på kvällen for jag på bio med Frida!   och idag gjorde jag absolut ingenting tills jag tog moppen ungefär vid 4 och for hit! :)   nejnu har jag inget mer att säga, PUSSHEJ!   

hahah bilderna bjuder vi verkligen på! 















hahahaah....

Påväg till Frida

Vaknade vid 12 idag nånting att Frida ringde mig, Så nu ska jag bara klä på mig och sen far jag till henne! :)    Tror inte jag kommer skriva så jätte mycket här på ett tag, jag sitter aaaalldeles för mycket på datan, så måste minska på de och hitta på annat istället, så kanske inte blir att skriva då!   men aja nu klä på mig masssoooooor med kläder och sen till Fridaaa! :)

11.10.2011

Började halv 10 idag, så sov till ungefär halv 8 nånting, så kollade jag lite på film och så,  sen vid 9 kom Frida hit så for vi sedan till skolan tillsammans lite senare. Var en riktigt chill dag idag så de var skönt. Och när jag kom hem från skolan hade äntligen min mobil kommit hem efter 4 månaders lagning!  Fast halva skalet är vit och halv svart + att dom hade tappat bort mitt batteri så måsta fara till butiken och begära ett nytt! men ääh fått tillbaks den iaf!   Sen försökte jag göra klar min deadline, men gick inte så värst bra och sen for jag på daaans!    Nu går jag i duschen och sen får jag se om ja orkar försöka skriva deadlinen igen eller om de blir tv istället :)   ajaa tjaao

chillar på ikt timmen.

hihihiihihihi

jao

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - jopp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - för det mesta jo
Har du varit kär i någon? - jo.


Nio frågor om dig själv
Hela ditt namn? Frida Matilda Liewendahl
När fyller du år?- 20 november
Några utsmyckningar på din kropp? - örgon
Vad har du på dig just nu? - mjukis byxor och t-shorta
Vilken årstid är bäst? - sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv? - oj svår fråga, ingen aning faktist,  mina ögon? haha
Vad är du bra på? - att vara mig själv
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med nägon helt klart


12 frågor om din familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 1 minut sen?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - nån timme sen
Vem står dig närmast? - mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jo
Vem är farligast i din familj? - min kattunge..
Vem ser roligast ut i din familj? - Malte
Vem är coolast? - jag såklart
Har ni något husdjur? - 4 kattor, 1 hund
Vem har du mest gemensamt med? Ida
Vem står för underhållningen? jag och robin, haha 
Vem sover du oftast med? - min kisse
Är dina föräldrar gifta? - nä


10 frågor om idag
Vad har du gjort? - varit med Frida, varit på box, ut och gått osv.
Har du varit glad idag? - lite
Har du varit ledsen idag? - lite
Har du gjort något bra idag? - nä egentligen inte
Vad ska du göra nu? - sooova
Har du duschat idag? - jopp
Är du trött nu? - nä
Vad händer imorgon? - skola och daaans


2 frågor om skolan
Går du i skolan? - jaaapp
Har du varit i skolan idag? - nää

3 frågor, Övrigt
Är du hungrig just nu? - lite
Vad är klockan nu? -  00:00
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, blogg.se

3 frågor om sport
Går du på någon sport eller något liknade? - dans, boxercise? 
Trivs du med det? - jaa! 
Gör det dig glad när du håller på med det? -  jaa fruktansvärt glad

3 frågor om musik
Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - allt


Frågor om kärlek
Har du kysst någon idag? - nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - jo
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - tror ja väl
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - tror jag inte 
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jo
Har du nångång slagit någon? - på skämt antagligen jo
Har du lekt med någons känslor? - mm
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - om i lågstadiet gälls? haha
När fick du din första RIKTIGA kyss? - haha jadu
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på killen? - jadu, ska ha bra stil på kläder, inte typ gå runt med luvtröja och mjukisbyxor för de mesta. Han ska vara omtänksam och väldigt snäll, och rätt så snygg med. och som verkligen bryr sig om en och är sig själv när man är med honom. och att han inte förändras när man är med han och hans kompisar.


sööndag

Steg upp som sagt ungefär vid halv 2 idag, Frida och jag gick och åt frukost och kolla lite film, och sen gick Lina, jag, Frida, Malte ut och gå i ungefär 1 ½ timme, och kissen var oxå med men den vilja inga gå så den åkte i linas luva en sväng, haha   Sen packade jag alla mina kläder och grejer så nu bor jag hos mamma ett tag. Var på boxercise med Lina idag oxå, fyy va skönt de var, var typ 3 veckor sen sist?!  aja men nu blir de att äta lite smoothie och se film och sen sova eftersom jag ska upp 7 imorgon.!   Min kamera laddare har gått av så blev inga nå bilder idag eller igår, men ska köpa ny imorgon så sen börjar  ja ladda upp bilder igen!   och jag får äntligen tillbaka min mobil från lagning  imorgon! :D   varit på lagning i 4 månader, haha...  aja tjaaao

klockan är 12.00, dags att stiga upp!

haha vad jag hatar min väckning på mobilen! :p  men iaf vi hade planer på att stiga upp vid 12 idag, men nu är klockan 20 över 1 och jag sitter på datan medans Frida ligger och snarkar brevid mig ;)  ska försöka väcka henne för hundrade gången igen, och sen går vi väl och äter frukost och sen om vi orkar så går vi ut och fotar!    och vår gårdag såg ut som så, att vi hade våra tjocka vinterjackor på oss och låg mitt på gräsmattan och kollade på stjärnorna och prata om exakt allt, så de kändes verkligen bra, Frida är nog lite bäst hon!  ♥  hihih tjao

Tidsfördriv

Smeknamn du går under? lillen ( haha sara!)
Födelseår? 1995
Hur lång är du? 164

Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? att jag vill somna om
Är du hungrig? nej
Vart befinner du dig just nu? i sängen
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? gråa



Är du bra på? vet inte

Har du några husdjur? 4 kattor och 1 hund
Vem är snyggast? chace crawford
Vem vet mest om dig ? Frida och Lina
Vad vill du ha just nu?
Ditt mål i livet? bilda familj, bli kirurg, mycket pengar
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 18
N
ågon vän du känt längst? Lina

Har du körkort? moppekort
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Felicia

Pepsi eller Coca cola? coca-cola
McDonalds el. Burger King? McDonalds
Sjunger du? varje dag för mig själv

Vad har du för skostorlek? 38
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Nej
Vill du gifta dig? Ja

Är du en hälsogeek? njanå
Kommer du överens med dina föräldrar? ibland

Din hårfärg och frisyr? uppklippt och mörkbrunt
Skorna du hade på dig idag? vita converse

Grönan eller Liseberg? Liseberg 
Vad sover du i? t-shirt, underkläder

Favoritfärg på kläder? ex. blå, svart, vit, röd, osv.

Vilka kläder skulle du vilja köpa just nu? varma och gosiga kläder
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ingen aning

Har du rosa kamouflage-kläder: haha nä
Tatueringar du har? har inte
Piercingar du har?

Har du glasögon?
Hur ser din plånbok ut? svart

Din perfekta pizza? haha jadu,
Randigt, rutigt eller blommigt? allting går bra
Favoritårstid? sommar 
Favoritmat och dryck?

Favoritdjur?
hund
Favoritparfym? escada

När ska du festa nästa gång? när du inga vet


Vad köpte du senast? kommer int ihåg, hah

Hur mycket pengar har du? tillräckligt
Hur svarar du i telefonen hemma? hej de e Frida

Hur svarar du i mobilen? hej 
Vem ringde du senast? mamma


Senast kramat? Frida
Sov du ensam inatt? nej

Vem sov du senast med? Frida
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan?
satt här
Det sista du sa högt? just ja

Det senaste någon sa till dig? just ja var de 
Vad har du druckit idag? mjölk& juice

Vad var det senaste du åt? choklad och banan
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit
Vad är det för väder hos dig nu? kallt
Godaste glassmaken? choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ibland
Sover du tungt? jo
Drömmer du mardrömmar? jo

Favoritklädsel? jeans och någon tröja
Vad ser du om du tittar till höger? en vägg
Favoritgodis?
choklad 
Har du kysst flera personer under en och samma kväll? nej

Sommarplaner? ha så kul som möjligt och ha kul
Hur många kuddar sover du med? 4
Morgon eller nattmänniska? natt
Har du dåligt morgonhumör?
ibland
Är du kittlig?
jo
Snarkar du? när jag är förkyld, haha!

Stjärntecken? skorpion
Längtar du mest efter just nu? någon att mysa med

Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? min mormor
Vad väntar dig om 10 år? inte en aning

Saknar du någon nu? nä.

Vill du ha barn? jo
Längtar du till din nästa födelsedag?
jo
Är du snäll? jo de tror ja väl

Är du blyg? vid vissa tillfällen


Har du spytt i någons knä? nej
Syskon och deras ålder? Linda 23, Ida 19, Robin 19.
Klädaffär? bikbok, hm, nelly, gina tricot
Senaste skola? förut khs, nu ålands vårdinstitut
Klass? NV18

Tycker du om fester? jo
Tycker folk du är snygg? ingen aning


Är du modig? för de mesta
När drack du sprit senast? hihih
Har du använt någon hårprodukt idag? nej
Har du bråkat med någon idag?
Vad har du för planer till helgen?
vara med Frida
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? vet inte
Är du sugen på något nu? jo
Har du kvar dina barndomsskivor?
jodå
Brukar du bada i sjöar om somrarna?
jo
En film? sisters keeper

Brukar du läsa horoskop? nej
Sprit, cider, vin eller öl? lite olika 
Kan du baka bullar? jo

Bläck eller blyerts? blyerts

Katt eller råtta? Katt

Sängstorlek? 120
Hur ser du ut idag? vanlig
Vad såg du senast på tv? nått trollgrejs

Vem i din släkt pratade du senast med? pappa


Frida är häääär

Frida är här och ska sova här i natt, vi sitter och äter smält choklad med frukt, och Frida sitter och ser på south park och tycker de är jätte kul, men ska väl se de med henne nu med,  hehehehe

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

finns många men här är en av dom!

Min bästaste vän Frida♥











12.00

Vaknade ungefär vid 11 idag, skönt eftersom jag inte har sovit så mycket i veckan och stigit upp 6 varje dag .. Var som sagt och bowla igår, det var jag, Sara, Ella, Johanna, Malin, Josse, Emma, Mimmi och Frida, fast Frida var på en annan bana och spelade med Martina, men iaf :)   Snart kommer Frida hit och då far vi iväg och foootar lite,  så kommer kanske upp lite bilder på bloggen seeenare,  aja TJAO :)

bowling ikväll jao

oj var ett tag sen jag skrev. Men har inte varit så jätte mycket på datan så har inte hunnit göra något inlägg. Men iaf, nu har period 2 börjat, så idag hade vi först en timme matte, sen hål i ungefär 1½ timme, sen blev de en svenska timme och ännu mera hål. Sen 1 timme engelska och sen blev klockan 4 och vi fick åka hem! :)  Ska just fara till mamma för där väntar lina, och ikväll blir de att fara och bowla med några tjeeeejor, riktigt roligt!  Och imorgon vet jag väl inte riktigt vad som händer ännu, så hör av er om nån vill ge mig sällskap!   nu göra mig klar och sen fara! :)  TJAO

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Var med Isabelle till Gotland 2011 



9B ♥


min kisse! 



Frida och jag hos henne förra vintern kanske?  riktigt rolig kväll min bästaste vän, haha! 


Dag 02 - En bild som är över ett år gammal



Hos mami

Började som sagt med prov imorse klockan 8  som jag knappt läste på, men de gick som de gick. Sen fick vi hål i en timme, då gick Sara och jag runt lite i lusse och chilla bara. Sen blev de lektion igen. Klockan 11 gick jag till tandläkarn och spännde tandställningen återigen, och fyfan vad ont de gör! Men jag kanske får bort den den 2 februari!  haha wohooo!! :DD   men iaf, sen när jag kom tillbaka så var de mat och sen var de lektioner igen och sen slutade vi 2.  Sitter just nu hos mamma och har tråkigt, så jag far till leeemland nu om min moppe startar.. Och imorgon börjar period 2, så har fysik klockan 8 imorgon bitti, yees..   nejnu fr jag,  hejjs :D

sista dagen på period 1 !

Sitter just nu på en dator i lusse med Sara! Vi hade prov i planmässigt arbete klockan 8 imorse, men alla blev klara vid halv 9 redan, så nu har vi en timme hål.  Var sista provet för den är perioden, skönt!  vet inte riktigt vad jag ska skriva, börjar bli sjuk igen, och de vill jag verkligen inte, eftersom period 2 börjar imorgon och vill verkligen inte bli efter igen.  Idag blir de bara att ta de lugnt ett tag tror ja, har haft prov varenda dag den här veckan och 4 prov förra veckan så börjar bli lite slut. Nejnu ska jag dra iväg Sara nånstans, TJAO!  lägger upp lite vettiga bilder på min kisse sen lite senare ikväll tror ja, om jag hittar min kamera laddare vill säga :)  


haha får bli en bild på Frida och mig sen förra vintern, var bara den som fanns, heh ;)

Datorsalen med långben

Sitter i datorsalen med sarra och gör klart min intervju som ska vara klar imorgon!   Vi ska strax gå till sjömans och ha lite gympa och sen slutar vi!  efter skolan stannar jag i stan några timmar och far sedan på dans till klockan 7.    nej nu måste vi gå så vi inte får försening, hiih heeejjjs!    och sara hälsa just att jag är bäst! ;)

Sara och jag chillar på lusse !













Jag, Jennie från bounce och Lina! :)




Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

tror nog den jag läser mest är kenzas blogg     http://kenzas.se/

Vad gör vi, nu kör vi !

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


DAY NINE: TWO FAVORITE SONGS








Hemma

Var som sagt till sverige igår på workshop med Jennie från bounce, och fyfan vad kul de var !Men jäklar vad tungt de var, så man känner att man har gjort nånting iaf. haha   Hade tyvärr ingen kamera med, men Sara, Frida och Lina hade med så kan ju höra om jag kan låna nån bild därifrån, eller om dom kommer upp på facebook lite senare! :)   Nu blir de att äta lite frukost och sen får jag väl se vad jag hittar på!   TJAO

RSS 2.0