31.12.2011

Jag kom ihåg förra året , då var mitt nyårslöfte till de här året att vara mycket mera positiv och glad. Men så har de absolut inte varit. Jag har verkligen inte varit så glad och positiv som jag egentligen velat. Så fast jag har ska ha det som nyårslöfte i år så ska jag ändra bättra på de! 

Mina nyårlöften ser ungefär ut såhär: 

  • Träna ännu mera än vad jag gör nu.
  • Sluta äta onyttigt.
  • vara en bättre vän
  • börja jobba så jag har råd med min resa nästa år!


    ja ungefär sådär ser dom ut, fast vet inte om jag ska ha alla dom men jag får se lite. Nej nu drar jag iväg, och ännu än gång, hoppas att er kväll blir toppen och att år 2012 blir ännu bättre, för 2012 för mig kommer äga! :D  tjaaao


    Jag för tillfället! ↓









Gott Nytt År allesammans! :)

Lite i förskott men kommer antagligen inte skriva här nått mera idag, så blev lite före!

hoppas ni alla får ett riktigt bra slut på 2011 och en grym start på 2012 :D 




Det här skulle inte sitta helt fel just nu!







Bahamas!

weheartit


269065_1831891165120_1475629918_31513069_3045737_n_large



Tumblr_lwxvxjt2oy1qa0v77o1_500_large



6566292285_77eec40826_z_large




Victoria secret fashion show!

Det är helt sjukt hur bra dom ser ut! .. 















ja jessus ja..

Storstädning på G !

Vaknade vid halv 2 idag av att robin kom in och väckte mig. Det blev ingen bowling idag iallfall, så nu har jag storstädat lägenheten på brist på annat :)   Kom nyss hem från avancia också, saknar att vara bruun så jag måsta fara och sola lite solarium, jag vill bara att det ska bli sommar nuuu! 

Och ikväll om jag håller mitt humör och min gladhet så far jag och hälsar på Denice och Anette! :) 

Nejmen nu ska jag fortsätta städa lite så det blir ännu finare och att min mor blir glad , tjaao :) 



Kör på inget smink idag också, kanske inte är så stor skillnad men! :) ↓








Dålig uppdatering jag vet!

Men har verkligen inte haft tid eller lust att skriva någonting här dom här dagarna. 

På julafton spenderade jag och min familj julen i lemland, åt gott och fick fina julklappar. Juldagen så for hela familjen till min farmor på brunch, åt även gott där och fick fina julklappar. Och på julannandan så var min familj och min mosters familj på middag till min morfar, treevligt! 

Och igår for jag till frida, var först hos henne ett tag och sen fick vi skjuts till Emil, eftersom han fyllde år, så där var det rätt så mycket folk, var riktigt trevligt :)  

Och idag har jag inte gjort någonting,  har bara varit hemma och tagit de lugnt. 

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer,  vid 4 tiden var jag först och bowlar med min bror och hans kompis, och sen efter maten någon gång så far jag kanske och hälsar på Anette och Denice en sväng, eftersom det var ett bra tag sen! :)
Nejnu blir de lite film och sen sova, så att jag orkar upp imorgon!   Fy tusan vad skönt det är med jullov! ;D

God Jul Allesammans! :)

Dagen började med att jag och Robin for ner på stan för att handla julklappar, där träffade jag också på Frida, så hon hjälpte mig lite att hitta nånting att köpa. :)  Sen efter 5 timmar på stan så for vi hem igen för att äta middag och sen kom Ida hit också så började vi baka knäck och pepparkakor och sen blev det att klä granen! :D
Är faktist lite nyfiken vad jag kommer få i julklapp, eftersom jag inte har önskat nånting ännu.. Så vi får väl se vad jag får! I år blir det att fira jul i lemland med bara familjen, men blir väl bra det också :)
Jag ska nog snart gå och lägg mig, eftersom jag måste upp vid 10 imorgon för att köpa ännu mera julklappar för jag hann inte riktigt klart idag! Så nu blir det lite film sen sova!

Ha en riktigt bra jul allihopa! :)






Kallt återigen

Idag har det absolut inte hänt någonting. Vaknade vid 11 idag sen ha jag bara suttit och loda framför datorn hela dagen. Sen lagade jag mat åt mig och robin, sen städade jag lite och sen for jag och hälsade på Denice en sväng! treeevligt :)  Vi bakad lite pepparkakor och pratade om allt och lite till, ännu mera treeevligt. Jag kom hem för ett tag sen och har kallt återigen som sagt.

Imorgon blir det att fara och köpa julklappar. Eftersom Robin inte hade passligt att fara och köpa idag iallafall, så då måste det bli imorgon, eftersom det bara är en dag kvar till julafton då?! jessus vad fort tiden går!  Aja men nu blir det att titta lite på that´s 70s show och sen sova! TJAO :) 



och jag är helt geggig i ansiktet, eftersom Denice kladda massa smink på mig.. :( ;)  för den som bryr sig! hahah

haha standard min? 


Denice, Anette och Jag !







Kaaaaaaalllt.

Som sagt så kom moster med familj hit ikväll en sväng och fika. Efter dom for hem så cyklade jag till Denice där också Anette var, så pratade vi lite och ja hade e allmänt trevligt :)   Jag kom hem för ett tag sen och sitter fortfarande och fryser, fast jag har en massa kläder på mig, fy tusan vad kallt de börjar bli! funderarpå att snart gå och lägga mig så att jag inte sover bort hela dagen, eftersom jag och Robin ska upp rätt tidigt och sedan fara till stan och köpa julklappar! :D och sen på kvällen kanske det blir att träffa Denice!  ihih :D 






Äntligen jullov!

Vad skönt det var att äntligen kunna sova ut, började som sagt vi halv 11 idag!  Då samlads vi först i klassen och sen gick vi som orkade till kyrkan och satt där och lyssnade en sväng och sedan tillbaks till skolan för att äta lite julbord, men eftersom jag inte gillar julmat så satt jag och åt potatis.. :p  Sen gick vi äntligen till yrkesskolan där julfesten skulle vara. Det var sos10 som hade i den i år, och den var nog riktigt bra! :) Kom hem för ett tag sen så nu sitter jag hemma bara och ta de lugnt, och funderar om jag snart skulle gå ner på stan och köpa lite julklappar.. :)  TJAO 




Ny header f5

Som ni kanske ser så har jag äntligen en ny header!  Fast tyvärr så var det inte jag som fixade den, Så tack snälla Sara för att du hjälpe mig! :) Fast den är inte riktigt klar ännu, när jag tänker efter, men det får fixas en annan dag, för nu ska jag gå och fixa mig för natten och sen se några avsnitt av that´s 70s show och sen sova. Rätt skönt att börja halv 11 imorgon, då är de först julkyrka, sen julbord och sen julfest och sen äntligen får man ta jullov, så jäkla skönt! :D  och imorgon kommer sen moster med familj hit och fikar lite och sånt,  aja men TJAO :D



Vad jag blivit kär i den här låten!






onödig skoldag jao!

Hade ingen aning om när vi började skolan idag, eftersom ingen lärare meddela nånting och ingen i klassen visste, men jag cykla iallafall till skolan till 8. Men då hade vi ingen lärare så jag,Sara och Anette gick ner till datorsalen och var där en sväng. Sen hade vi jonas resten av dagen, wohooo.... Fast vi gjorde knappt nånting, vi gjorde bara klart for stad av tetror haha, och sen var vi på nånting om fackförening eller vad de var, men jag orkade inte lyssna så satt och spela igenom den timmen!   Sedan var det skönt att fara hem redan vid kvart i 2 :)  Och imorgon är det julfest och sen jullov, woho fyfan vad skönt säger jag bara!   Och det är bara 4 dagar till julafton, jäklar vad snabbt tiden går iaf! :D  

Jag har väl inte så mycket mera att säga, bara att jag är på riktigt bra humör och jaa nånting sånt :D   juust ja, jag var och klippte mig igår också, fast inte så stor skillnad men iaf! :)  nejmen nu ska jag gå och göra nått vettigt, TJAO :D   

Min webbcamera suger, jappjapp! men tänkte att någon bild måste det ju bli! :) 





Hemma

Jag hade absolut ingenting att göra igår kväll, så jag for och hälsa på Frida en sväng :). Vi gjorde väl inte så mycket, var roligt att träffas bara. Sen senare for vi och åkte lite bil med några pojkar, alltid lika roligt att träffa dom :). Jag kom hem för ett tag sen, så sitter bara i mitt rum och fryser, fy vad kallt det börjar bli ute oavsett hur mycket kläder man än har på sig!

Ikväll skulle jag ha åkt på middag till Denice, men det blir inte iallfalla eftersomhon är sjuk, så jag tycker hon kan krya på sig så vi kan ta den där middagen så fort som möjligt! :D   Så jag får väl se vad som händer ikväll, hör av er om det händer nått kul! :) 

Och jag har ännu inte köpt en enda julklapp.. Så det får väl bli på måndag eller någonting, men jag har ingen aning vad man ska köpa till folk, så jag får lov att lista ut de! Nej nu går jag och hoppar i duschen, hejsvejs! :D 


haha ja det får bli en bild från när Sara och jag fotografera förut! :) eftersom jag fortfarande inte har någon laddare till min kamera..  bilden är lite sned jag vet men orkar inte ändra de nu! 




Nu är jag igång igen!

Haha oj jessus vad länge sen sist!   Jag har helt glömt bort att blogga och jag har inte haft lust med det heller, men nu börjar jag igen. Det har inte hänt något roligt på sista tiden. Jag är iaf på praktik nu på Wäktars, och det är roligt iaf! :)   Fast usch vad slut man är när man går därifrån ungefär vid 4 varje dag, Men mycket skönare än att gå i skolan och skriva massa prov och sånt ;)  fast redan efter första dagen så blev jag förkyld, så var så flrkyld att jag måsta stanna hemma idag.. Så ska försöka vila upp mig och sedan testa fara till dagiset imorgon igen!
Jag börjar få lite smått ångest, eftersom jag inte har köpt en enda julklapp ännu. Men jag vet ju inte vad någon vill haa och jag har ingen fantasi.. :p   Men det löser väl sig får vi hoppas!  

Jadu vad mer ska jag säga, livet leker och jag har världens bästa vänner som jag är så glad för att finns! 

Så har jag världens ångest också. Jag skulle villa bleka mitt hår till min naturliga hårfärg igen, men jag vet inte om jag vågar, eftersom jag måste lägga ner rätt så mycket pengar och jag vet inte ens om jag skulle trivas i det sen, hjälp mig och säg vad ni tycker! :) jag hittar ingen bild på ungefär hur det ser ut, lägger upp en när jag hittar!  nej nu ska jag gå och göra något vettigt eftersom jag i princip har suttit här hela dagen.. TJAO :) 



RSS 2.0