I just want to disappear into another world far away, so you might understand


Caught-in-a-blizzard-178598-530-350_large

!!!!


VILLE BARA SÄGA TJA, FRIDA TAR VÄL HAND OM MIG

Plugg hela natten joo!



Riktigt bra dag idag, fast tråkiga ämnen, fast Sara, Anette och jag är rätt så bra på att göra dom roliga ändå, haha ;D   Efter skolan gick jag och Denice och solade lite solarium, känner mig ju jätte blek när de flesta har varit utomlands.. :(  Vill bara att det ska bli sommar så man blir bruuun och att det är varmt ute så man bara kan gå i shorts och bada och sånt roligt, hata vinter!! på tal om de så är det bara 3 månader kvar till sommarlovet?! fyfan vad snart de går, tyckte jag nyss började ettan på vård? :s 

Nåja men iaf, efter jag sola med Denice så gick jag hem till mamma och åt lite och sen for jag på daaans! Och nu sitter jag och äter lite och sen ska jag börja läsa prov och läxor, börjar alltid sista dagen.. Har nämligen ungefär 90 ord i engelskan tills imorgon + att jag har svenska prov som jag ska börja läsa på nu.. Så vi får väl see hur bra de här kommer att gå... :D   så nu plugga hela natten TJAO!

Hoppsan Toppsan

Tjenis, Denicis här, Frida är trög så jag bloggar åt henne :) Mhmmmmmmmm Idag så ha vi varit i skolan, och massa sånt och sen hamna jag i Lemlandet på nått konstigt viiis.. Så nu ligger jag här och mojsar :) Fridiz lura i mig nån sörja som smaka SKIT, torr och eländig.. morr, men nu är allt okej :) hahaha natti sweet dreams !!


Här är jag och ett hårigt troll! ♥




tjenahejtja



Ett tag sen igen jao.   Mitt sportlov har varit bra , rätt lugnt faktist men skönt det med så man kan vila upp sig lite. Fast okej det har jag nog verkligen inte gjort men iaf,

sportlovet började med att fira frida som fyllde 17 , så då var de lite trevligt folk hos henne! sen annars har jag bara chillat, hängt lite med Frida och lite med Lina, och i fredags kväll for jag till stan en sväng och umgicks lite. Igår så for jag till Frida och chillade lite där, vi skulle ha farit bort ett tag men så blev det inte iaf men var ändå treevligt. 

Och idag var jag först på 2 timmars workshop, underbart roligt var de!  Och efter det for jag till Denice där även Anette var, eftersom dom kom hem från egypten igår, har saknat dom liiite  hihihi!  

Nej nu blir det lite film och sen sova, TJAO!

Hammarland



Vaknade vid 11 idag, gick och klädde på mig och åt, och sen for jag med mor min till avancia i någon timme!

Och nu ska jag bara klä på mig lite och sen fara via stan och fixa ett par inlägg till mina skor och sen bär de av till hammarland ett tag!  

Skriver kanske senare om jag hinner, TJAO!

-



Kom hem från avancia lite efter halv 10, vad skönt det känns att ha tränat nu, om man jämför hur mycket gott jag har ätit i helgen! nåja,

just nu sitter jag och äter en smoothie och kollar lite film, och funderar faktist snart på att sätta ricin olja i håret ;D Har testat det ett tag nu och jag tycker faktist att det har växt en hel del mera än det brukar göra, eller om man inbillar sig, men de tror ja väl inte :p  Det är ju många som säger att det inte tror att de stämmer att det växer mera, men testa de så får ni se, kanske beror på hurdant hår man har med, men värt att testa eftersom håret inte blir nött av de eller nånting sådant! :) 

Så bara för de så ska jag gå och sätta i de i håret nu och sen se lite film medans det är i håret, och typiskt nog så har lampan i badrummet gått sönder så jag får duscha i mörker .. :(   aja TJAO! 


Så gott! 





haha och joo vääldigt skitig spegel men äääh!

Måndag


idag har jag egentligen inte gjort någonting vettigt alls. Steg upp vid 11 och fick direkt sån huvudvärk så jag måsta lägga mig ner igen, så kollade jag på några avsnitt that´s 70s show och gick sen och åt frukost. Fy vad skönt det är med sportlov, men lite surt att vara kvar på äckliga Åland.. men ääh skönt att vara ledig iaf! 

Annars har jag bara städat lite idag och sånt, och nu ska jag strax gå till avancia och träna lite! Min mor är i finland så någon får gärna höra av sig så att jag slipper vara ensam, aja TJAO :) 



Haha Lina och jag för nån månad sen kanske ? 



we♥it

395842_350707598291342_152875684741202_1292027_1495267336_n_large

Tumblr_lzp9dlhk2k1ql5x3no1_400_large

Dream-rihanna-smoke-favim.com-309806_large


Grattis Frida 17 år! ♥



























Grattis i efterskott bästaste vän! <3  Riktigt trevligt kväll igår  :)  puss!

Spinning 07:00


Steg upp vid 6 idag.. Klädde på mig, åt lite och sen gick jag till avancia där jag var på spinning klockan 7, helt otroligt skönt det är att träna så tidigt! Funderar på att göra så varje fredag, och kanske någon annan dag med, men får se hur det blir med de, eftersom jag redan tränar 7 ggr i veckan.. :p  nåja det är bara att köra på! 

Börjar halv 10 idag, rätt skönt det med, fast sen går jag till 4 men det gör inte så mycket. Efter jag slutat ska jag ner på stan och hitta en födelsedags present till Frida, eftersom hon fyller år imorgon! :) men har inte en aning vad jag ska köpa ännu, men det ordnar väl sig hoppas jag! (:  

Nej nu ska jag se nått avsnitt av that´s 70s show och sen gå till skolan, TJAO :D

Onsdag!


Gick från 8 till 14.20 idag, rätt så bra dag idag faktist!  ska snart göra lite läxor iiigen..  och sen funderar jag på att antingen fara till avancia eller så går jag på riktigt långpromenad ! :)  

Nu börjar jag längta lite till lemland igen faktist.. Tyckte för ett tag sen att det var skönt att flytta till stan, men rätt skönt att bo långt borta på landet och bara va! och nu kanske pappa och jag äntligen ska fixa som ett litet gym där med, så att jag inte alltid måste till avancia varje gång! :D  

Och mitt mål till sommaren är verkligen att komma ner i splitt eller spagat, är inte så långt kvar tills jag nått målet! hihi  TJAO :)



Anette häära vafan!

Cha Cha bloggen!

Anette häära, humöret ligger på topp, dagens outfit, årets mode!
 

Sen har jag börjat på dans, de är as nice, kommer film bevis nedanför!
http://fuldans.se/?v=iwpomnkcxz

Jaa de var allt, är ju 17 bast nu, skit nice, känner mig grymt stor och verkligen mognat, känner riktigt hur jag blir större, tånaglarna växer så de knakar! Nej nu ska jag gå, men alla mina läsare kom ihåg! "BIG BROTHER IS WATCHING YOU!!" PUSS på er!


It's the way I’m feeling I just can't deny


Usch ville inte alls till skolan idag, sjukt ont i magen och huvve.. Och jag saknar min klass.. :(  Hela den här perioden ska spenderas med sos:arna..!   Har haft 2 skoldagar med min klass på 7 veckor, men ääh!   haha känner hur positiv jag är idag, men det har verkligen varit en otrolig dålig dag.. 

Så är det alla hjärtans dag idag med, forever alone som vanligt.. haha inte för att det spelar så stor roll men ändå. :p Eller det skulle vara rätt så mysigt att få någon blomma eller vad som helst av sin kille och bara ha en mysdag, men nejnej! 

Ja vad finns det mera att säga. Jag har äntligen tagit tag i träningen på riktigt nu, så nu går jag ner till avancia på hålen, ser till att gå på box 2 ggr i veckan, och sen dans 2 dagar, och har hittills undvikit godis helt, lite duktig känner jag mig! :) 

Nåja , men nu blir de dans, hihihi TJAO! 








Rest in peace Whitney Houston.



Var ett bra tag sen sist igen, men som sagt så skev jag förut att det kanske inte blir så mycket inlägg nu för tiden, men jag får väl se hur de blir med de. 

I fredags for jag till Frida och var där ett tag, Sen får vi och gratta basse som fyllde 19! haha ja ojoj .. :p  Men väldigt trevligt var de iaf!  

igår så hade jag lite fina flickor hit på middag, var nog riktigt trevligt de med!  Och sen efter dom hade farit hem så tog jag de lugnt och kollade lite film till jag somnade. 

Vaknade idag vid halv 12 men har inte orkat stiga upp ännu, men måste snart äta nått och sen måste jag börja läsa på matteprov eftersom jag inte fattar nånting för att vår lärare var sämst.. :p 

Nej nu har jag väl inte så mycket mer att säga för tillfället, blir nog att se några avsnitt av that´s 70s show och sen börja läsa prov! :) 

Och just ja, som rubriken säger, rest in peace Whitney Houston! 






Grattis käraste Isabelle!

så här lite i efterskott men ääh :)  Hoppas du hade en riktigt bra dag, jag önskar verkligen att du skulle vara här så att vi skulle kunna fira den tillsammans med varann och massa annat trevligt folk, vi får lov att ta igen de sen när du kommer till Åland igen! :D  Jag saknar dig min vän.  tycker att du kan komma hem nununu! ♥





Bilder från gotland 2011 !

jajja


Blev inte någon matte läsning igår iaf, såg först lite på tv, men sen hände de lite grejer som jag blir så jävla ledsen och arg på, men kan tyvärr inte säga de här.. Men det slutade iaf med att jag fick skjuts till stan av Jonas ungefär vid 11 tiden, och det var verkligen snällt, så tack!  

Sen någon gång i natt så sov jag i Denice säng, riktigt snällt av henne med att ja bara fick komma bara sådär tycker ja :)   Sitter just nu i hennes kök och ska snart äta lite frukost. Denice är inte här, hon skulle på en grej så hon for redan klockan 10, så sitter här i min ensamhet.. haha nejmen.  Bara för de så funderar jag på att städa lite här som tack, haha vi får väl se hur de blir med den saken! ;D  TJAO 






Måste bara säga

Att det var den bästa dagen på dagiset just idag, när det var sista dagen och allt .. :(   så jag kommer nog att sakna de trots allt, speciellt alla gulliga barn! funderar på att åka och säga hej till barnen någon dag eftersom dom tyckte jag skulle göra de :)   bjöd alla på en massa kladdkaka också,  som jag stod och bakade hela kvällen igår! 

Så nu ska jag sätta mig och försöka förstå lite matte, eftersom jag har prov om ungefär en vecka, wohoo .. TJAAO!








RSS 2.0